El Centre Aragonés de Borriana celebra diumenge que ve, 24 d'abril, la festivitat de Sant Jordi, patró d'Aragó, amb un programa d'actes en què destaca el Festival de Jotes de Sant Jordi 2016 al Teatre Payà.

 

La programació per a la celebració de Sant Jordi han sigut presentada en roda de premsa pel regidor de Cultura, Vicent Granel, i pel president del Centre Aragonés, Pepe Blasco.

 

Els actes s'iniciaran a les 17 hores amb una missa baturra a l'església de la Mercé. Després d'aquest acte litúrgic, des de la plaça de la Mercé partirà una ronda aragonesa acompanyada pels membres del Centre Aragonés fins a les portes del Teatre Payà.

 

A les 19 hores està previst l'inici del Festival de Jotes de Sant Jordi, l'entrada del qual serà gratuïta fins a completar aforament, que oferirà un ampli repertori de jotes, balls i cants d'estil aragonés.

 

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que “invitem tots els ciutadans a participar en els actes que organitza el Centre Aragonés per tal de celebrar Sant Jordi i, en especial, al Festival de Jotes on es podrà gaudir d'una bona mostra del folklore aragonés arrelat a la nostra ciutat. És un gust que el Centre Aragonés continue sumant activitats obertes a tots com ara les classes de guitarra, acordió, ball o cant, que ofereixen a la Casa de la Cultura”.

 

Per la seua banda, el president del Centre Aragonés, Pepe Blasco, ha afirmat que “a poc a poc, anem incrementant els actes que realitzem. Amb motiu del Dia de Sant Jordi hem organitzat una missa baturra, una ronda aragonesa i el Festival de Jotes, el qual incorporarà una innovació basada en una paròdia teatral que esperem que agrade a tots els assistents”.