Sorteo de playmobils en la clausura de la exposición
Clausura de la exposición Universo Playmobil Burriana

L'exposició 'Univers Playmobil Borriana', que va ser clausurada diumenge passat amb el sorteig de cinc caixes de joguets del concurs El Click Amagat, ha rebut prop de 45.000 visites, segons ha indicat el regidor de Cultura, Vicent Granel, que ha aprofitat la clausura per a informar que després de l'èxit de l’exposició ja s'està preparant per a enguany un nou projecte amb marcada temàtica local.

Granel ha recordat que és la primera vegada que la província de Castelló acollia una mostra de l'Associació Espanyola de col·leccionistes de Playmobil «Aesclick», entitat que reuneix col·leccionistes i aficionats d'aquests reconeguts i populars joguets.

Un total de 8 diorames, més de 20.000 peces i 2.000 figures van convertir Univers Playmobil Borriana en una de les exposicions més grans que s'han celebrat a la Comunitat Valenciana.

L'exposició ha sigut visitada, a més de pel públic habitual, per col·legis i centres educatius, acadèmies, etc., tant de Borriana com de tota la província, i també per aficionats de tot l'Estat i alguns de l'estranger. Totes les persones que l’han visitat han posat en valor el treball i la importància del projecte.

Així mateix, la mostra va ser complementada, com és habitual en aquest tipus d'exhibicions, amb altres activitats paral·leles, com ara, un mercat de col·leccionista que es va celebrar els dies 22, 23 i 24 de novembre, i per Nadal amb un betlem, també amb aquestes entranyables figures, en el CMC la Mercè

L'exposició 'Univers Playmobil Borriana' va ser inaugurada el passat 24 d'octubre en el CMC la Mercè, i ha recreat, dins del meravellós món Playmobil, fabulosos espais màgics de pirates i monstres, pallassos, fades i elfos, científics, indis i vaquers, cavallers medievals, esportistes i, fins i tot, la platja de l'Arenal.