Començar l'any amb un acte solidari podria ser una de les millors opcions per a iniciar el 2020 amb bon peu. L'Associació Di-Capacitat de Borriana organitza el divendres dia 3 de gener a les 20h una Gala Solidària al teatre Payà de Borriana.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de Daniel Vidal, president de l'associació, i múltiples entitats, com ara, la Fundació Obra Social la Caixa, Cocemfe, l'Ajuntament de Borriana, Casal Jove, Comerços de Borriana (Nuquet, Taconeo, Robeta per a Tots, Essence Coquette, 7 lunares, Salvawings, Cafeteria Raval, Flores i Candelas, Copyon), el Cor Carnevale, Ikebana Sound, Patxi Ojana, Bambalines94, Associació Gegants i Cabuts, Col·legi CEE Hortolans, Associació Veïns del Port de Borriana, Idees Borriana, i a les persones que, amb la seua ajuda desinteressada, han fet possible la seua creació.

Di-Capacitat és una Associació sense ànim de lucre, integrada per persones amb diversitat funcional i amics col·laboradors que, de manera desinteressada, busquen donar als seus associats i a totes les persones amb diferents discapacitats en general els mitjans més adequats per tindre una vida més normalitzada, respecte i consecució d'uns drets humans bàsics. Avui en dia, compta amb més de 100 socis numèrics i/o col·laboradors que realitzen la seua activitat a la ciutat de Borriana.

Amb aquesta gala, l'associació vol donar veu a la necessitat social d'integrar totalment les persones amb diferents discapacitats en el seu entorn social, laboral, educatiu i familiar. Per això, la vetlada compta amb representacions teatrals i musicals de grups de Borriana que amenitzaran tota la nit fins a arribar al lliurament de pergamins en commemoració de la participació i suport a la Gala Solidària Di-Capacitat.

Les entrades es podran comprar als comerços col·laboradors: cafeteria el Raval, Essence Coquette, Nuquet, Salva Wings i 7 Lunares o a la taquilla del teatre Payà una hora abans. Per a qualsevol dubte es pot contactar amb dicapacidadburriana@gmail.com o cridar al telèfon 672 693 308.