La productora borrianenca Alamar Cinema 161 AIE, de Gustavo Ferrada, guanya el premi al Millor Llargmetratge de Ficció per la pel·lícula Vivir dos veces

L'alcaldessa de Borriana felicita al productor en nom de l'Ajuntament i de tots els borrianencs i se suma a la celebració amb la família Ferrada

 

Borriana, (23.11.19).- La pel·lícula Vivir dos veces produïda per Alamar Cinema 161 AIE amb domicili a Borriana i propietat de Gustavo Ferrada Lavall, va rebre set premis en l'acte de lliurament dels II Premis de l'Audiovisual Valencià que es va celebrar ahir nit a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Entre les pel·lícules més nominades estava Vivir dos veces, amb 12 nominacions. Pel·lícula produïda per Gustavo Ferrada, persona molt lligada a l'audiovisual amb una trajectòria llarga i reconeguda en el món del cinema, principalment en la seua faceta com a productor.

Al llarg de la gala, Vivir dos veces va rebre set premis, entre els quals destaquen el premi al millor guió per a María Mínguez Pardo, el premi al millor actor per a Óscar Martínez i el premi al millor llargmetratge de ficció per a Alamar Cinema 161 AIE.

Gustavo Ferrada hi va haver de pujar diverses vegades a arreplegar alguns dels premis, però va ser en la seua intervenció després d'aconseguir el premi a millor llargmetratge de ficció quan per a començar, en un to irònic, va manifestar "heu dut els premis a Castelló i ha hagut de ser un de Borriana qui arreplegue el primer premi", era una frase que recordava la rivalitat entre Borriana i Castelló.

A continuació, després d'aquest parèntesi, va agrair als patrocinadors i a totes les persones que havien participat en la pel·lícula la seua tasca i el seu saber fer en aquest treball. Finalment, va recordar als espectadors que les pel·lícules “si no es veuen no existeixen", per la qual cosa va convidar totes les persones presents i els espectadores d'À Punt a vore la pel·lícula.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, va assistir a la gala acompanyada del regidor d'Educació i Comunicació, J. Ramon Monferrer, on  es va mostrar coneixedora de les virtuts de la pel·lícula de Gustavo Ferrada i convençuda de les seues possibilitats després de les dotze nominacions. Abans de començar l'acte va animar el productor borrianenc i en acabar la gala, després d'haver arreplegat el premi més important de la nit, el va felicitar en nom de l'Ajuntament i de tots els borrianencs. Tot seguit, va felicitar la família Ferrada i van festejar el premi entre tots.