El Teatre Payà de Borriana acollirà l'espectacle d'un dels millors duos humorístics de l'actualitat. El 24 de novembre a partir de les les 20.30 h, Faemino i Cansatdo pujaran a l'escenari del Teatre Payà per a presentar l'espectacle "Quien tuvo, retuvo!".
El clàssic duo humorístic format per Ángel Javier Pozuelo Gómez, Cansado, i Juan Carlos Rierol Urbina, Faemino, inicien la seua carrera en els anys 80 del segle XX. Aparicions en televisió, alhora que compaginaven els seus espectacles de sala, i el seu humor tan inclassificable, els van convertir en uns artistes indispensables a l'humor espanyol de l'última part del segle, creant gags i esquetxos primordials dins de l'imaginari de la comèdia estatal.
Les entrades ja estan a la venda en el portal yalastengo.com. Segons explica el mateix duo còmic “quan Faemino i Cansado encaren la creació d'un nou espectacle la seua preocupació primera és aconseguir l'excel·lència". No sempre ho aconsegueixen. Per exemple en "Quien tuvo, retuvo!", per descomptat que no. Quan decideixen quin serà el tema que conduïsca el seu nou espectacle rebutgen habitualment qualsevol idea ja realitzada. En "Quien tuvo, retuvo!", no ha sigut el cas. Quan busquen saber com serà la posada en escena del seu nou espectacle intenten no repetir mai cap element, ja siga d'escenografia o il·luminació. En "Quien tuvo, retuvo!" no ha sigut possible. Quan Faemino i Cansado dissenyen la producció d'un nou espectacle mai els espanta el cost econòmic, mai eliminen un gag o un esquetch per car que resulte portar -lo a escena. En l'actual obra, i tal i com ironitzen els mateixos protagonistes "la producció ha sigut més aviat austera. en definitiva, si no és excel·lent ni hi ha tema, es repeteix una mateixa posada en escena i acaba sent més barat". D'aquesta manera, el Teatre Payà torna a comptar amb figures de primer nivell en el seu escenari, i en aquest cas amb l'humor d'una parella que ha marcat la història de la ironia, el sarcasme i el món dels còmics al conjunt de l'estat.