El pròxim divendres dia 27 de juliol, a les 23 h, la Compañía Aérea Teatro tancarà l'edició d'enguany del cicle “A la fresqueta. Nits de teatre a la Torre del Mar” amb l'espectacle De todas las bellas, las más bellotas amb Claudia Zucheratto, Elena Donzel i Jimena Cavalletti.“Las bellotas són tres dones que vénen a expressar amb la seua música el que els inquieta de la vida i la mort. Per primera vegada, després de tantes portes colpejades, aconsegueixen presentar les seues cançons i juntament amb el públic celebrar la seua estrena amb una Gran Festa. Proposen una trobada on el motor és la música, el vehicle el riure i el combustible l'humor; transformant l'interior i l'exterior de qualsevol que ho haja viscut.”

De todas las bellas, las más bellotas és un espectacle d'ample recorregut que s'ha representat en sales i teatres de tota la Comunitat, a més de vàries gires per Amèrica Llatina, i ha format part de diferents festivals i cicles de teatre amb gran acollida tant de públic com de crítica.

L'espectacle que podrem gaudir de forma gratuïta el pròxim divendres s'inclou dins del conveni de col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana amb l'Institut Valencià de Cultura.