A poc més d'un mes per a la celebració de la tercera edició de l'emac. que liderarà la música de Maria Arnal i Marcel Bages, l'organització ha anunciat este matí els horaris de les diferents activitats, tallers, concerts i sessions de dj’s que es podran trobar a Borriana. Com ja es va desvelar fa alguns mesos l'emac.2018 tindrà lloc el cap de setmana del 16 al 18 de febrer amb el CMC La Mercè com a centre de totes les activitats d'este esdeveniment cultural multidisciplinari.

 

Els concerts es concentraran durant les jornades del dissabte, en l'Escenari emac. (jardí arqueològic) i diumenge en l'Escenari Amfiteatre (en l'interior del claustre) . Tornaran les vermout sessions que tan bona acollida han tingut la dos primeres edicions, amb una bona col·lecció de dj’s els quals aportaren la millor música per a ballar. A més, el dissabte en l'Escenari Plaça, situat en la plaça La Mercé, podrem disfrutar de La Desmuntable del col·lectiu de dj’s valencià theBasement, sens dubte uns dels grans referents de la música de ball en el mediterrani.

 

En l'apartat musical destaca la programació, per la qualitat dels grups amb què comptaran els diferents escenaris de l'emac.2018. Destacant l'actuació el diumenge de Maria Arnal i Marcel Bages, Gener, Desert i M'A R.

 

Per a la jornada del dissabte podrem trobar des del rock d'Heatwaves fins a l'electrònica de NAVVIER o TVERSKY, passant pel so ochentero de La Plata o l'indie de deBigote.

 

Emac.art

 

La zona coneguda com emac.art, en l'interior del claustre del CMC La Mercé, obrirà les seues portes el divendres 16 i estarà oberta durant tot el cap de setmana i es podrà visitar lliure i gratuïta. Dins del CMC trobarem diferents zones, la dedicada a la Fira de Creacions Artistiques, una galeria completa dedicada a la il·lustradora valenciana Laura Castelló, i una altra de fotografia. La novetat per a enguany serà l'emac.lab, on trobarem experiments sonors i les actuacions de diferents selectors musicals i creadors de música electrònica d'estil experimental, i el dissabte i el diumenge l'actuació d'electrònica creada amb joguets de Toyselektor.

 

La tercera edició de l'emac. comptarà amb diferents tallers, uns dedicats al dibuix, com “El Procés REcreatiu”, altres de música “Taller de dj infantil-juvenil” i “Experimentació Sonora” i l'últim per a aprendre a treballar la fusta denominat “mindwood”. Per a participar en estos tallers serà necessari enviar un mail a : borrianaemac@gmail.com

 

Tant des de l'Ajuntament de Borriana com des de l'organització de l'emac.2018 recorden que totes les activitats són de lliure accés, fins a completar els diferents aforaments. Per a qualsevol dubte o consulta es pot contactar en les diferents xarxes socials de l'emac. o al mail : borrianaemac@gmail.com