El consistori ha contractat quatre persones amb una discapacitat superior al 33%, per a fomentar la reinserció en el mercat laboral finançat al cent per cent per LABORA

 

Burriana (30.09.23).- L'Ajuntament de Burriana ha contractat quatre persones a través del programa *EMDISC, un programa de subvencions d'Iniciativa Social, destinades a la contractació de persones desocupades amb discapacitat, en col·laboració amb corporacions locals. Les persones beneficiàries del programa, són candidates derivades des de l´Espai LABORA, i és l'Ajuntament de Burriana qui realitza la baremació de la situació personal de cadascuna d'elles, en funció dels criteris establits per la Direcció General de LABORA, que són comunes a tota la Comunitat Valenciana. Les persones que es van incorporar en l'administració local, el passat 29 de setembre, són un auxiliar administratiu en serveis socials, un auxiliar administratiu en la regidoria de cultura, un conserge per al Casal Jove i un auxiliar de disseny web per a la regidoria de comunicació. La duració dels contractes per a les quatre persones del programa EMDISC és de nou mesos, i no té aportació municipal ja que és finançat al 100 % per LABORA, amb una quantia que ascendeix a 102.000 euros.

“Una iniciativa que aposta per l'ocupació a Burriana i suma talent en l'administració gràcies a una subvenció que finança la totalitat del programa. A més, EMDISC ens ajuda a continuar avançant en un ajuntament més inclusiu, i fomenta la reinserció laboral de persones amb discapacitat”, ha valorat Suni Fandos.