El Consistori reprendrà la remodelació del vial a l'octubre amb una millora en el projecte que permet guanyar fins a 200 places d'aparcament

Burriana (14.07.23)- L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, el regidor d'Urbanisme, Juan Canós, i el regidor de via pública, Mario Trullen, han visitat aquest divendres l'avinguda de la Mediterrània per a comprovar el seu estat després de la paralització temporal de les obres des de la primera setmana de juliol. Amb la paralització del projecte durant els mesos estivals es compleix amb el compromís adquirit amb empresaris i residents de la zona, que lamentaven la remodelació en plena temporada alta, tal com havia planificat l'anterior equip de govern.

Les obres es paralitzaran durant els mesos de juliol i agost, sense cap cost per a Burriana, amb l'objectiu d'aconseguir que l'economia de la zona marítima i el benestar del veïnat no es vegen afectats en la temporada estival. A final de l'estiu, l'empresa adjudicatària reprendrà els treballs amb normalitat.

A més, l'equip de govern està planificant juntament amb l'empresa constructora adjudicatària de les obres de remodelació unes modificacions respecte al projecte anterior. Després de rebre el vistiplau dels tècnics municipals, s'ha proposat eixamplar el vial fins a 6 metres, aconseguint que els carrils siguen més amplis i rectes i que s'incrementen en prop de 200 les places d'aparcament.