8M Borriana

- També han realitzat una visita al CEIP Cardenal Tarancón, on han conegut les activitats que l'alumnat ha preparat per reivindicar el paper de les dones cuidadores

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i part de l'equip de Govern a l'Ajuntament de la ciutat, han participat en la celebració del 8M que ha tingut lloc a l'IES Jaume I, per a donar suport a l’efemèride amb la lectura del manifest pel Dia Internacional de la Dona que han realitzat les alumnes del centre.

Així mateix, han aprofitat la visita per a conéixer les noves instal·lacions provisionals, construïdes amb mòduls prefabricats en el solar de l'antic IES Llombai, per a ús temporal mentre es realitzen les obres de construcció del nou institut Jaume I.

A més, posteriorment s'han traslladat fins al CEIP Cardenal Tarancón, on han conegut les activitats que l'alumnat ha preparat per al 8M reivindicant el paper de les dones cuidadores.

L'alcaldessa ha estat acompanyada per Vicent Aparisi, primer tinent d'alcalde; Maria Romero, regidora d'Igualtat; Cristina Rius, regidora d'Hisenda; J. Ramon Monferrer, titular d'Educació; Sara Molina, de Comerç, i Esther Meneu, d'Ocupació.