El Parc d'Educació Viària de la Fundació Mapfre visitarà Borriana la setmana que ve, en concret del 16 al 20 d'octubre de 2017 en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 18.30 hores. El Parc s'ubicarà en la Plaça de la Fira, motiu pel qual es prohibirà l'estacionament en la mateixa durant eixos dies.

 

La Fundació Mapfre organitzarà, en col·laboració amb la Policia Local de Borriana activitats dirigides a xiquetes i xiquets d'edats compreses entre els 8 i els 12 anys. En concret es va a instal·lar un parc infantil de tràfic dotat de vehicles tipus “car” elèctrics i senyalètica vial completa. En el parc hi haurà monitors de la Fundació i agents de la Policia Local, on realitzaran pràctiques de conducció i aprenentatge de les normes de tràfic. Junt amb això s'instal·larà una aula itinerant d'educació viària, on es realitzarà la formació teòrica.

 

A esta activitat han sigut invitats els centres educatius de Borriana a través de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar de la Policia Local, per la qual cosa s'espera una gran participació. A estes activitats, amb independència de la participació dels centres escolars, estan invitades i invitats totes les xiquetes i xiquets de Borriana que així ho desitgen.