Borriana Policia

- Els fets s'han produït a primeres hores de la matinada d'aquest divendres, després de l'alerta d'un veí al carrer Vicent Forner Tichell

- La Policia destaca la importància de la col·laboració ciutadana en el manteniment de la seguretat a la ciutat


Agents de la Policia Local de Borriana han procedit a la detenció, aquesta matinada, de dos individus com a presumptes responsables d'un robatori amb força en una casa habitada. Els detinguts són dos homes, P.C.C, de 49 anys d'edat i veí de Borriana i A.J.O, de 23 anys i veí de les Alqueries.

Els fets s'han produït sobre les 02.30h d'avui, quan un veí alertava a la Sala de Comunicacions de la Policia Local sobre el comportament sospitós de dos individus al carrer Vicent Forner Tichell. Al lloc es van dirigir ràpidament els agents, i van sorpredre in fraganti dos individus mentre forçaven el pany d'un immoble.

La ràpida actuació dels agents va propiciar que les detencions es dugueren a terme sense resistència per part dels individus, als quals van requisar diferents eines i un sac de ràfia en el qual pretenien, suposadament, portar-se els efectes del robatori. En la detenció també va participar una dotació de la Guàrdia Civil que es va presentar en el lloc ràpidament.

Els detinguts han sigut traslladats al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana, des d'on seran posats a disposició judicial, amb l’actuació prèvia de les diligències d'investigació oportunes, perquè l'Autoritat Judicial determine la situació personal dels detinguts respecte a la investigació i enjudiciament d'aquests fets, i valorar si tenen relació amb uns altres de característiques similars que s'hagueren pogut produir en la localitat o voltants.

De nou, la Policia Local de Borriana ha posat en valor la “importància de la col·laboració ciutadana, que una vegada més ha resultat decisiva, juntament amb la perícia dels agents, per a poder posar a la disposició de la Justícia a dos presumptes delinqüents, l'activitat dels quals genera sensació d'inseguretat en les persones i pertorba el sentiment de tranquil·litat veïnal”, i ha afegit que, “només des de la implicació de tota la ciutadania i els seus serveis públics és possible crear un entorn segur”.