aparcaments Arenal Sound

Davant la imminència de la celebració del festival Arenal Sound, d'ací a unes setmanes, l'edil de Seguretat de l'Ajuntament de Borriana, Javier Gual, ha comparegut per a anunciar que “des de ja mateix, els veïns i veïnes dels poblats marítims de Borriana amb dret a això, podran tramitar les autoritzacions per a estacionar en les zones habilitades a aquest efecte durant la celebració de l'esdeveniment.”
Gual afirmava que “un altre any més, ens posem en marxa amb suficient antelació per a poder avançar les oportunes tramitacions i causar el menor perjudici possible als nostres veïns.”
“Així -continuava Gual –els veïns del Grau i la Mavarrossa (zona fitada per l'Av. la Canyada Blanch, la ctra. del Grau, l'Av. Mediterrania i el carrer Llosa de la Plana) podran anar avançant la tramitació a través de la Policia Local d'11.00 a 14.00 hores; mentre que els veïns i veïnes del Port hauran de fer-lo en la Tinença d'Alcaldia en horari d'obertura al públic”.
“Com en les altres ocasions –continuava l'edil Socialista- per a la tramitació serà necessari el DNI i un justificant de residència en zona marítima, i per al cas dels qui hagen tingut l'autorització en anys anteriors tan sols s'haurà de sol·licitar la renovació –agilitant el tràmit-; i hi haurà dret a autorització a dos vehicles per habitatge, per als aparcaments situats en l'Av. la Canyada Blanch, l'Av. Mediterrania i l'Av. Constitució –en el cas de veïns del Grau i Malvarrossa- i per a l'aparcament de l'Av. Descobridors per als veïns del Port”.
Gual ha agraït a tots la seua col·laboració, instant als veïns a sol·licitar com més prompte millor les autoritzacions per a minimitzar cues i molèsties a tots.