- L'alcalde de Borriana es reuneix amb l'adjudicatària del projecte i acorda paralitzar la primera setmana de juliol l'execució del projecte i reprendre al setembre les obres

 - Així mateix, reobri la circulació en doble sentit per a garantir la seguretat amb motiu de la Nit de Sant Joan

 

L'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, ha atés les demandes dels veïns i comerços de la platja i ha acordat la suspensió de les obres de l'Avinguda Mediterrània durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d'un dels compromisos adquirits pel hui primer edil amb residents, empresaris i negocis de la zona marítima “que volíem materialitzar i així ho hem fet”. 

Tal com ha acordat l'alcalde, l'empresa adjudicatària paralitzarà les obres de remodelació de l'Avinguda Mediterrània la primera setmana de juliol i fins a final d'estiu quan es reprenguen els treballs amb normalitat. L'objectiu de Jorge Monferrer, tal com ha declarat, “és evitar les molèsties ocasionades per les obres als comerços, veïns i turisme durant els mesos de temporada alta”.

La paralització del 90% de l'activitat no suposa cap cost al consistori, així s'ha acordat després de dialogar amb l'empresa constructora. Durant una setmana, després de la paralització de les obres, l'activitat continuarà en un parell de punts en els quals es continuarà treballant amb normalitat, els quals no impediran la normal circulació del trànsit en tots dos sentits.

A més, tal com ha assenyalat l'alcalde de Borriana, “la suspensió temporal de les obres de l'avinguda Mediterrània s'executarà sense cap cost per a Borriana”. “Vam demostrar no sols que era factible amb diàleg i enteniment, sinó que allò que ens demanaven els ciutadans i altres negocis afectats era assenyat i viable”. Perquè “el primer és escoltar els nostres veïns i som conscients que aquesta obra genera molèsties durant la temporada alta d'estiu”, ha afegit el primer edil.

De la mateixa manera, l'avinguda s'obrirà al trànsit en doble sentit, aquest divendres amb motiu dels festejos de la Nit de Sant Joan. Estarà habilitat des d'aquest divendres, 23 de juny, a partir de les 19h de la vesprada i fins a la finalització del dispositiu de seguretat de matinada.

En aquest sentit, Monferrer ha ressaltat la importància de l'obertura al trànsit en doble sentit amb l'objectiu de “evitar el possible col·lapse del trànsit en la zona en un dia de tanta afluència com Sant Joan”. Per a la normal circulació, l'empresa buidarà d'elements el carrer i taparà les obres, així com la neteja amb màquines escombrariaires per a deixar neta la calçada.