Limpieza diaria de las playas de Burriana
  •  Via Pública compta amb una nova màquina despedregadora per a treballar diàriament en els arenals, que se suma al segon tractor adquirit fa un mes

 L'Ajuntament de Borriana adequa diàriament l'arena de les platges gràcies a l'adquisició per al servei municipal de Via Pública d'una nova màquina despedregadora que se suma al segon tractor adquirit al juny, que permet treballar en els arenals amb el doble de rapidesa.

D'aquesta forma, segons han manifestat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, i la regidora de Turisme, Sara Molina, es poden adequar i mantindre les platges de la ciutat amb dos equips, en lloc de només un com es feia fins ara, i a més s'efectua la neteja diàriament en lloc de fer-ho en dies alterns.

Amb la compra d'aquesta maquinària, l'Ajuntament compta amb dos tractors amb les seues respectives màquines despedregadores per al seu ús en els arenals, amb les quals es pot garbellar, airejar i aplanar l'arena.

Aquesta nova inversió municipal permet als operaris municipals treballar alhora amb dos tractors amb la seua respectiva maquinària, doblant l'extensió de terreny sobre la qual es pot actuar.

Amb les màquines s'agrana tota l'extensió de platges diàriament. El procés comença amb l'ús de les despedregadores, que garbellen les pedres de major grandària passant-les a través d’un sedàs per a, posteriorment, airejar i aplanar l'arena.

L'ampliació del servei amb aquests tractors, han destacat Aparisi i Molina, “millora considerablement, i cada dia, l'estat dels arenals de Borriana, fet que redundarà en l'aposta de l'Ajuntament per unes platges de la màxima qualitat per a un turisme exigent”.