Renovación de las aceras del camí d'Onda
  •  L'Ajuntament ha invertit 29.724 euros en la demolició i la reconstrucció completa d’aproximadament 100m lineals de vorera


L'Ajuntament de Borriana ha finalitzat avui la renovació de les voreres del camí d’Onda, concretament del tram entre el carrer dels Frares i la plaça del 9 d’Octubre. Es tracta d'unes obres de millora i reparació d'aproximadament 100m lineals de vorera amb un ample de 3 metres, que compten amb una inversió directa del consistori de 29.724 euros, segons ha explicat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi.

Per a aquesta actuació municipal, demandada per les persones usuàries i pel veïnat de la zona perquè estava en mal estat, prèviament s'han derrocat els rastells, els taulells i els escocells vells per a realitzar una reconstrucció completa amb rajola hidràulica negra de 20x20. També s'ha renovat la canalització de l'enllumenat públic i s'han reposat les tapes de les arquetes.

Així mateix, ha destacat Aparisi, en aquest tram de les voreres s'han tingut en compte les normes d'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda. El regidor ha emmarcat l'actuació com a “part del projecte municipal de remodelació, renovació i conservació de voreres en el municipi amb l'objectiu de satisfer les necessitats dels veïns i veïnes”.

Les obres han estat visitades pel regidor de l'àrea en diverses ocasions amb l'objectiu de comprovar-ne el desenvolupament. Alhora, ha volgut demanar disculpes als veïns i a les veïnes per les molèsties que hagen pogut causar-los les obres, i agrair-los “la seua paciència”. Amb tot, ha afegit, una vegada finalitzades les obres “considere que ha valgut la pena perquè ha quedat una obra de gran qualitat i s'han suprimit les barreres arquitectòniques que existien”.

Estem molt contents que es faça realitat una cosa que era molt necessària en aquest barri”, ha manifestat Aparisi. Sobre aquest tema, ha precisat que la ciutadania de Borriana “pot estar segura que se l’escolta i se'ls té en compte i complim amb els compromisos adquirits”.

La regidoria de Serveis Públics està immersa en les obres de condicionament de les voreres en mal estat del terme de Borriana i pròximament se’n posaran en marxa algunes altres en altres barris de la ciutat. Es tracta de continuar amb actuacions en via pública dirigides a “afavorir la seguretat viària, l'accessibilitat, la mobilitat sostenible o el condicionament de vies” ha conclòs el regidor de l’àrea.