- Dissabte que ve, 3 de juny, en la plaça Unió Musical de Torrent

- Els guanys de la jornada aniran destinades a l'oenegé borrianenca Amor en Acció


L'alumnat de primer curs d'FP Bàsica de l'IES Jaume I de Borriana participarà dissabte que ve, 3 de juny, en la X Trobada d’Escoles Emprenedores Sostenibles a Torrent.

D’aquesta manera, Borriana, únic municipi col·laborador de la província de Castelló, participarà juntament amb escoles de la província de València en aquesta trobada en què mostraran el seu projecte, vendran els seus productes i realitzaran activitats i tallers. Els guanys de la jornada seran destinats a l'oenegé borrianenca Amor en Acció.

En aquest sentit, l’alumnat ha presentat en primícia el seu projecte a l'alcaldessa en funcions de Borriana, Maria Josep Safont, i a la regidora d'ocupació, Esther Meneu, en la sala de plens de l'Ajuntament. El projecte ha consistit en la creació d'una cooperativa sota el nom Craft Nature que ven productes com ara sabó, bosses aromàtiques, clauers i penjaclaus. Tots els productes estan fets a mà per l’alumnat, són reciclats i sostenibles.

La plaça Unió Musical de Torrent albergarà dissabte que ve aquesta desena trobada que consisteix en un projecte de cooperació dins de l'aula dirigit a primària, secundària i cicles per a treballar les capacitats emprenedores des de la sostenibilitat.