- Dirigida a persones amb discapacitat intel·lectual i/o física, fins a 25 places

- La inscripció serà del 15 al 31 de maig i podrà ser presencial en el centre social amb cita prèvia telefònica, o telemàtica amb certificat digital

- Es realitzarà del 17 de juliol a l'11 d'agost en el CEE Pla d’Hortolans


L'Ajuntament de Borriana ha obert el termini per a inscriure's en la XXIII edició d’Estiu Especial, el programa socioeducatiu per a aquest estiu que organitzen els Serveis Socials municipals a través del Centre Social Antonio Pastor, dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual i/o física amb activitats lúdiques, tallers i eixides.

Enguany Estiu Especial se celebra com és habitual en el CEE Pla d’Hortolans, com des de l'any 2000, i disposa de 25 places per a persones a partir dels 3 anys i fins a edats avançades, amb activitats d'esplai que contribueixen al seu desenvolupament personal i social.

L'activitat es desenvoluparà del 17 de juliol a l'11 d'agost i suposa una ferramenta de respir familiar, per tal d’afavorir la conciliació laboral i familiar, i també d'oci ocupacional, pedagògic, educatiu i terapèutic per al col·lectiu de persones amb diversitat intel·lectual i/o funcional i les seues famílies.

Una escola d'estiu que proporciona una continuïtat en els hàbits i coneixements adquirits durant el període escolar amb recursos d'oci pedagògic, i ofereix un espai de convivència i relació fora de l'àmbit familiar. D'aquesta manera els pares i mares poden conciliar la vida familiar amb la laboral.

Les inscripcions es poden realitzar en el mateix centre i el termini de sol·licitud estarà obert des de demà dilluns dia 15 fins al 31 de maig, amb cita prèvia telefònica a través del 964 512 525.