La Corporación y la Policía Local rinden homenaje a la residencia de ancianos de Cáritas

Avui han sigut les persones majors i el personal de la residència d'ancians de Càritas Interparroquial de Borriana, els que han rebut la visita i els aplaudiments de la Corporació municipal i de la Policia Local del municipi. L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat que, per ara, continua sense haver-hi cap cas positiu del virus COVID 19 en les dos residències de majors del municipi, la qual cosa és motiu d’alegria i reconeixement de la faena ben feta per part de tota la ciutadania de Borriana.

L'alcaldessa, acompanyada de diversos regidors i responsables de la Policia Local de Borriana, han rendit en forma d'aplaudiments un emotiu homenatge a les portes de la residència per a “traslladar-los el suport en nom de tota la ciutat, en un moment en què sens dubte el necessiten, i reconèixer la força i l’enteresa que estan demostrant en aquesta complexa conjuntura”.

Safont ha manifestat “el franc agraïment i enèrgic alè a tot l'equip de professionals de la plantilla de la residència”, i també ha mostrat el reconeixement “pel seu gran treball i per les qualificades cures que proporcionen als nostres majors, tan valuosos en aquesta difícil situació que estem vivint”.

Les persones majors que estan ara mateix confinades en la residències de Borriana, ha exterioritzat l'alcaldessa, “travessen circumstàncies intenses d'incertesa i sense poder rebre la visita dels seus familiars i amistats”. Per això, “més que mai, els hem de mostrar el nostre suport i solidaritat, a ells i al personal que està acurant la vigilància per a atendre'ls i mitigar el seu patiment”.