Convocadas las ayudas de la II edición de Parentesis Reactivem Borriana
  • A aquesta tercera fase denominada Reactivem Borriana poden optar activitats econòmiques i comercials que no podien en les dos anteriors

  • El BOP ha publicat avui l'extracte de la convocatòria i ja es poden sol·licitar des de demà dia 12 fins al 18 de novembre

  • Les bases, la convocatòria i els impresos estan disponibles en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament <https://burriana.sedelectronica.es/board/>


L'Ajuntament de Borriana ha convocat una nova edició de les ajudes Parèntesi (III) sota el lema Reactivem Borriana, amb una consignació pressupostària de 259.085 euros aportats per la Diputació de Castelló que se sumen al milió d'euros que el consistori va destinar a les ajudes Parèntesi I i II.

En aquesta convocatòria d'ajudes, el consistori ha ampliat les activitats econòmiques i comercials del municipi que podran optar i que no estaven incloses en la primera i segona fase, com ara el cultiu d'hortalisses, venda i tallers de reparació de vehicles, activitats veterinàries, ferreteries i comerços d'electrodomèstics, entre d’altres.

Segons ha informat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat avui l'extracte de la convocatòria, per la qual cosa a Borriana ja es poden sol·licitar novament les ajudes durant el termini de cinc dies, des del 12 fins al 18 de novembre, ambdós inclusivament.

L'Ajuntament ha decidit així ampliar aquestes ajudes a sectors econòmics que tot i estar fora dels dos llistats anteriors, per les característiques de la nostra ciutat, puguen percebre aquestes ajudes per a cobrir a totes les activitats econòmiques de la ciutat que s'han vist afectades.

En concret, l'import de les ajudes Reactivem Borriana serà com en les anteriors edicions i podran rebre fins a 2.000 euros per persona autònoma o microempresa i 200 euros més per cada persona treballadora, fins a un màxim de 4.000 euros.

Podran ser beneficiàries d'aquestes ajudes les persones autònomes, o microempreses amb un màxim de 10 persones treballadores, dels sectors identificats en els Annexos I i II de les bases publicades en la web municipal i que exercisquen la seua activitat al municipi de Borriana.

La finalitat d'aquesta iniciativa és la concessió directa d'ajudes econòmiques als autònoms i microempreses d’activitats que es corresponguen amb els codis d'activitat establerts en les bases reguladores, en règim de concurrència competitiva.

En aquesta tercera edició, les ajudes són incompatibles amb les concedides en les convocatòries municipals d'ajudes Parèntesis I i ajudes Parèntesis II, però no amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos procedents de qualsevol administració o ens públic o privat nacional, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, i concedits per a la mateixa finalitat.

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) i la web municipal han publicat avui la convocatòria, i el termini de presentació de sol·licituds serà de tan sols cinc dies hàbils a comptar des d'avui. La resolució provisional de concessió o denegació de les ajudes es publicarà en la web municipal i en el Butlletí Oficial de la Província, i podran presentar-se al·legacions o reclamacions en el termini de tres dies hàbils.

La concessió de les ajudes Reactivem Borriana serà en règim de concurrència competitiva i condicionada a la disponibilitat pressupostària de 259.085 euros. Les sol·licituds, doncs, es concediran atenent rigorosament l'ordre de presentació en el registre de la seu electrònica de l'Ajuntament i fins al límit de la consignació pressupostària.

Les sol·licituds per a participar es presentaran en el registre electrònic de l'Ajuntament, i tant les bases reguladores com la convocatòria i els models d'impresos estan disponibles en la web municipal, en el tauler d'anuncis de la seu electrònica <https://burriana.sedelectronica.es/board/>.

En el mateix apartat es pot consultar també la relació d'activitats que poden accedir a les ajudes amb el llistat dels CNAE que figura en l'annex I i II de les bases de les ajudes.

Tota la informació es pot consultar en la pàgina web <www.burriana.es>.