sorteo compras

Tres dones van ser les agraciades divendres passat amb un dels vals de compra de 1.000 euros en el sorteig que la regidoria de comerç organitza anualment entre els clients dels establiments de la ciutat.
Aquesta mateixa vesprada, a les 17:00h al costat de les portes de l'Ajuntament, s'han donat cita per a recollir els seus vals i iniciar les compres acompanyades tant pel AEDL del departament com per la regidora de Comerç María Romero.
Les afortunades han sigut Eva Vicen Torán, Dorina Rácean i M.ª José Moreno que des del primer moment de l'inici de les compres semblaven tindre molt clar aquells objectes que volien adquirir. Des de les 17:00h a les 20:00h han tingut de temps per a fer-se amb allò que volien i fins i tot ultimar alguns regals aprofitant l'època nadalenca en la qual estem, gastant en tres hores els xecs per valor de 1.000 euros que els han tocat a cadascuna. Per part seua, la regidora de Comerç, María Romeo apunta que “ es tracta d'una iniciativa per a fomentar el comerç local, bona mostra del seu èxit és l'alta participació que té any rere any dels clients del municipi, i el que es pretén és que veïns i veïnes coneguen tots els productes i serveis dels quals disposem a Borriana, el valor principal dels quals és el tracte especialitzat que reben”, a més a volgut afegir “també és una nova forma de donar suport als comerciants i venedors de la ciutat posat que l'ingrés total del sorteig recau exclusivament a les seues botigues”.