- Pablo Ojeda, membre de l'Agrupament Escolta Borriana, dirigeix el nou projecte i n’ocupa la presidència


El Consell de la Joventut de Borriana ha presentat a la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, la seua nova junta de direcció que va ser aprovada recentment en l'assemblea extraordinària que es va celebrar al Casal Jove.

Pablo Ojeda, membre de l'Agrupament Escorta Borriana, dirigeix el nou projecte i n’ocupa la presidència. Els càrrecs de secretaria i de tresoreria els ocupen Carmen Monsonís del Centre Juvenil Porta Oberta i Alejandro Ripollés de l'Associació Di Capacitat, respectivament.

En la reunió, Lluïsa Monferrer ha mostrat a Pablo Ojeda la seua disposició a continuar amb “l'estreta cooperació amb l'òrgan de representació juvenil de la ciutat”, i li ha exposat el full de ruta actual amb les principals línies de treball de l'àrea municipal.

Igualment, els ha animat a “continuar treballant per a impulsar i promocionar la participació de la joventut en l'àmbit polític, social, econòmic i cultural a Borriana, i a fomentar l'associacionisme juvenil”.

Sobre aquest tema, la responsable de Joventut els ha garantit el “suport municipal” perquè el Consell puga realitzar plenament la seua activitat durant el proper any, i ha manifestat la seua intenció de “fer tots els esforços que siguen necessaris per a aconseguir que aquesta bona relació es mantinga en el futur”.

Ojeda, en nom de la nova Comissió Permanent, ha presentat a la regidora el pla de treball per al nou curs i li ha traslladat les seues propostes i inquietuds, alhora que ha indicat que el principal objectiu de la nova directiva és “mantindre viva l'essència del Consell, amb el foment de l'associacionisme entre els joves i la defensa dels seus interessos”.

Per a Pablo Ojeda, “hi ha diverses activitats d'interès pensades per als joves, a més hi ha un nou projecte i moltes ganes de treballar”. Establir-ne el funcionament serà un dels reptes als quals haurà d'enfrontar-se el nou equip , segons ha explicat.

Des de la posada en marxa del nou projecte, ha assegurat, “la nova comissió treballa per a donar a conèixer el Consell entre els joves del municipi”, i ha assenyalat que d'ara endavant des del Consell “també es col·laborarà amb l'Ajuntament en el seguiment del Pla Local de Joventut (PLJB) aprovat enguany, per a contribuir a la defensa dels interessos dels joves del municipi”.