La regidora, Lluïsa Monferrer, i el tècnic de l'àrea, Vicent Sorribes, destaquen durant la presentació “el caràcter innovador i la suma d'activitats al ja tradicional Burisplay o l'Escoleta de Nadal”

 

Els xiquets, xiquetes i joves de Borriana tenen majors opcions aquest Nadal de passar bones estones gràcies a la renovada i ampliada programació que ha preparat la regidoria de Joventut de l'Ajuntament. La màxima responsable de l'àrea, Lluïsa Monferrer, ha presentat al costat del tècnic, Vicent Sorribes les activitats que tindran lloc a partir del proper dia 27 i que durant les celebracions nadalenques “pretenen tornar a treure al carrer a la joventut i fer-la partícip de la cultura, el joc o l'oci que intentem que cada any augmente dins de la nostra oferta”. Així, Monferrer ha explicat que “les activitats s'iniciaran el proper dia 27, quan es done inici a la coneguda com Escoleta de Nadal, en la qual els xiquets i xiquetes en edat de primària i escolaritzats, podran començar a gaudir del seu funcionament, prèvia inscripció en el mateix Casal Jove”. Monferrer ha afegit que “aquest any hem volgut innovar i ampliar les propostes d'oci i entreteniment durant el Nadal, per això a la celebració del Bursiplay del dia 30 de desembre, se suma un espectacle de màgia el dimarts 27 en La Mercè, la representació de Dot de Maduixa Teatre en el Payà el 28 per a la que caldrà adquirir entrada, i el contacontes del dia 29”. D'aquesta forma, Monferrer ha detallat que “la intenció és ampliar l'oferta d'activitats entre el dia de Nadal i el de Reis, i a algunes programacions habituals com el Burisplay o la Pista de Gel, hem volgut sumar i ampliar la temàtica amb espectacles teatrals o de màgia”.

Per la seva banda, el tècnic del departament de Joventut, Vicent Sorribes, ha detallat encara més el funcionament de l'agenda d'aquest Nadal. Així, Sorribes ha destacat que “excepte la Escoleta de Nadal que està regulada de forma municipal i l'obra de teatre Dot de Maduixa Teatre, la resta d'activitats són totalment gratuïtes i tan sols per a la mateixa Escoleta i per als tallers de cuina Educachef que se celebraran dins del Burisplay farà falta una inscripció prèvia, que es pot realitzar des d'avui i fins al proper dia 22 en el Casal Jove i en horari de 09:00 hores a 13:00 hores, i de 16:00 a 20:00 durant la vesprada”.

Sorribes ha volgut anticipar l'arribada de les dates nadalenques “desitjant un feliç Nadal a tots els xiquets i xiquetes de Borriana, als quals convidem a inscriure's en l'Escoleta de Nadal en la qual durant quatre dies estem segurs que ho podran passar molt bé”. Segons el tècnic, “la programació s'ha ampliat per cobrir les necessitats d'oci a la ciutat, i així, hem introduït, per exemple, un dia d'activitats programades pels monitors que estan realitzant el seu curs de formació en el Casal i que arribarà el dia 3, a més d'altres esdeveniments, com la representació teatral de Maduixa Teatre, que amb la seva premiada obra Dot, també arribarà a Borriana”. Finalment, tant la regidora com el tècnic han informat que “ja estan disponibles les programacions en format de llibret en diferents edificis municipals, on es poden consultar horaris, programacions i llocs de celebració de cada esdeveniment”.