Fins al moment s'han inscrit al voltant de 350 persones, tot i que l'organització calcula que la participació final rondarà les 500

El proper dissabte 15 d'octubre arriba a Borriana un dels esdeveniments d'oci amb major participació amb el Last Zombie Day que tindrà lloc a partir de les onze de la nit en el conjunt de tot el cas urbà de la ciutat. Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Borriana que organitza l'acte lúdic, la seua máxima responsable, Lluïsa Monferrer, ha animat “a tots aquells que estiguen disposats a combinar l'entreteniment amb una dosi de por o d'intriga a inscriure's en la que serà la primera festa zombie que tindrà lloc a Borriana”. Els organitzadors de la festa que compten amb l'assessorament de l'empresa especialitzada Last Day Ocio Alternativo, han explicat alguns de detalls d'una nit que s'espera moguda a la ciutat. L'inici tindrà lloc a partir de les onze de la nit a la plaça José Iturbi, on l'escena inicial que planteja l'aparició d'un virus a la ciutat servirà com a tret d'eixida del recorregut que tots els equips hauran d'anar completant durant la nit. Així, el trajecte a través d'edificis, places i carrers de la ciutat portarà a cadascun dels equips a anar completant les més de vint proves plantejades pels organitzadors. Depenent del nombre d'inscrits els participants es dividiran en grups per tal de fer coincidir el nombre d'equips amb el de les proves existents, i així que tots i totes estiguen en acció constant completant una darrere de l'altra totes les proves.
Per tal de poder participar en la primera de les festes zombies que tindrà lloc a Borriana, l'organització i la regidoria de Festes ha habilitat la venda d'entrades a diferents punts de la ciutat, i recorda que per a aquells que visquen més lluny també es poden adquirir a través del web de l'empresa organitzadora. A Borriana estaran disponibles fins el mateix dissabte a Xpressió Saló de Bellesa, Dolç i Salat 3.0, Nacho's Pizza, Calçats Andi i Distribuciones Ribes, encara que també es recorda que durant tot el dissabte es podrà adquirir a la CMC La Mercè. Allà mateix també caldrà aproparse per fer el “check in” que directament dona dret a participar-hi i on es podrà recollir tot el necessari per a participar al Last Zombie Day, com ara una pulsera acreditativa, una braga per al coll o els mapes necessaris per seguir el recorregut i completar les proves marcades. Durant tota la nit, els vora 500 participants que s'esperen per a la nit més terrorífica de l'any, passaran per punts com el Jardí del Bes, la Plaça de la fira, el Pavelló de la música, la Plaça major o la Plaça de L'Hereu, a més d'alguns edificis municipals com ara el Colegi Penyagolosa el Poliesportiu de Sant Blai o el de La Bosca. Tal i com ha manifestat Monferrer durant els darrers preparatius del Last Zombie Day Borriana, “esperem que al ritme d'inscripcions que portem s'arribe als vora 500, el que voldrà dir que els veïns i veïnes de Borriana tenien ganes de que es programara un esdeveniment així, i s'estan preparant per viure una gran nit tant de germanor com d'entreniment continuat”.