VIsita a las Escoletes de Pasqua 2021
La alcaldesa visita les Escoletes de Pasqua 2021
  • L'alcaldessa i la regidora de Joventut constaten el desplegament de les múltiples activitats que realitzen durant aquesta setmana de vacances escolars


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, han visitat als 40 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys del municipi que enguany participen en les Escoletes de Pasqua, organitzades per l'Ajuntament per a facilitar a les famílies la conciliació laboral i familiar.

En la visita, Safont i Monferrer han manifestat que les Escoletes de Pasqua de Borriana són “un exemple tant per la implicació dels professionals que la desenvolupen, com per la confiança que els pares i mares hi depositen”. També han volgut agrair la col·laboració del CEE Pla d’Hortolans, que novament enguany ha cedit la zona de jocs de les seues instal·lacions perquè les utilitzen els xiquets i xiquetes de les Escoletes.

Així mateix, l'alcaldessa i la regidora han destacat la contribució de la iniciativa per a “afrontar les dificultats en la conciliació de la vida familiar i laboral que tenen moltes famílies amb l'arribada de les vacances escolars”. Alhora que han posat en valor la seua contribució a “crear espais d'inclusió on conviuen xiquets i xiquetes del municipi, i en què l'educació, la diversió i les activitats lúdiques es combinen en perfecta harmonia”.

Al llarg del recorregut per les diferents aules del Casal Jove, les representants municipals han pogut comprovar la gran varietat d'activitats i tallers dissenyats segons les edats, com ara els relacionats amb l'elaboració de mones de Pasqua, de creació de cometes, de modelatge de fang, entre d’altres.

En les Escoles de Pasqua que se celebren des del dia 6 fins demà 9 d'abril, de 9h a 14h, en el Casal Jove, participen un total de 40 xiquets i xiquetes dividits en 4 grups de 10 cadascun, dos dels quals d'edats entre els 3 i 6 anys i els altres dos, de 7 a 12 anys.

L'activitat impulsada pel departament de Joventut del consistori està desenvolupada per Monitors Animació, i té un cost de 20 euros, de 10 euros per a famílies nombroses, monoparentals i persones amb discapacitat igual o superior al 33%, i és gratuïta per a les mares amb la condició de víctima de violència de gènere.