campanya quilo salesians

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Borriana, Lluïsa Monferrer, ha volgut fer pública una nova celebració de la “Campanya del Kilo” que tindrà lloc durant la jornada del pròxim dissabte dia 15 de desembre en diversos punts de la ciutat, i que un any més està impulsada des del Centre Juvenil Porta Oberta del col·legi Salesians, i els productes arreplegats del qual es destinaran a Cáritas. Segons ha volgut destacar inicialment Monferrer “aquesta campanya solament és possible gràcies al treball i l'esforç desinteressat dels joves de Porta Oberta i dels membres de Cáritas, que un any més mostren el seu caràcter solidari amb la gent que més ho necessita en la nostra ciutat, i especialment en unes dates tan assenyalades com les de Nadal”.
Des de Porta Oberta de Salesians, també s'ha volgut emfatitzar que “l'objectiu de cada any és tan senzill com fer passar a la gent que més ho necessita un Nadal més #digne i més agradables, i per açò ens agradaria poder arribar als nivells de recollida d'aliments dels últims anys, que sempre han estat o han superat els set mil quilos”. Així, ja s'han donat a conèixer els horaris de recollida d'aliments, que en aquest cas seran de 10:00 a 13:30 hores en la zona de la platja, on els i les joves de Porta Oberta aniran arreplegant els aliments pels carrers sempre amb la panyoleta com a símbol distintiu que els acredita com a voluntaris en la campanya. Mentre que a la vesprada i en el conjunt del casc urbà la campanya s'iniciarà a les 16:00 hores i acabarà la recollida d'aliments a les 19:00 hores, quan també s'oferisca una xocolatada per a tots i totes les participants.
Finalment, des de Cáritas Borriana ja van voler “agrair, primer, a Porta Oberta per seguir un any més amb la iniciativa, que ens permetrà seguir atenent les necessitats de moltes famílies a Borriana”. Finalment, la regidora Monferrer ha volgut “animar a tots els veïns i veïnes de Borriana a participar i donar aliments no peribles, i a més agrair per endavant l'enorme treball que tant en les jornades prèvies com el mateix dissabte realitzen Porta Oberta i Cáritas per a intentar que tota la ciutadania visca un nadal més agradable”.