Borriana Luis Miguel

- Les entrades són gratuïtes, però és necessari inscriure's prèviament en la web, per a poder controlar els aforaments del recinte

- Les entrades del tribut Contigo aprendí i els espectacles del Borriana Sona i A la fresqueta ja es poden aconseguir en la pàgina

- El litoral marítim del municipi viurà un estiu per a tota la família amb rutes culturals, espectacles infantils, musicals i la fira Mediterrània Pop Up

 

L'Ajuntament de Borriana ha habilitat la plataforma ‘Entrada Directa’ per a adquirir les entrades per als espectacles programats per als caps de setmana de juliol i agost en l'escenari de l'esplanada de la Torre de la Mar.

Les entrades són gratuïtes, però és necessari inscriure's prèviament en la plataforma a través de l'enllaç www.entradesborriana.com per a poder controlar els aforaments del recinte, per a unes 400 persones, assegudes i amb les distàncies de seguretat i protocols Covid.

Aquesta pàgina web servirà per a inscriure's tant en els espectacles de monòlegs i circ d’A la fresqueta com per als concerts del festival Borriana Sona o per al concert tribut a Luis Miguel Contigo aprendí. Les entrades són gratuïtes fins a completar l’aforament i els usuaris poden adquirir per la web fins a un màxim de quatre entrades per persona.

Amb el sistema de gestió i venda d'entrades ‘Entrada directa’ que ha posat en marxa l'Ajuntament, el consistori podrà tramitar les entrades dels esdeveniments i activitats culturals que organitza sense dependre d'altres plataformes externes.

Per a resoldre qualsevol dubte es pot contactar amb el servei de Cultura de Borriana a través de l'adreça de correu electrònic info@entradadirecta.com o del telèfon 964 570 160.

Activitats familiars

Borriana viurà uns mesos de juliol i agost amb activitats per a tota la família, amb una programació plena de rutes culturals, espectacles dirigits als més xicotets de la casa i musicals.

Com ha subratllat la regidora de Turisme, Sara Molina, “l'Ajuntament vol animar amb diferents activitats el litoral de Borriana en uns mesos estiuencs en què la població viu de cara a la mar”.

Per això, com ha explicat Sara Molina, “s'han programat diversos espectacles des de La Serratella fins a Santa Bàrbara passant per la Torre de la Mar o l'Arenal, per a acompanyar l'habitual concurrència de famílies per aquesta zona els mesos de juliol i agost”.

Quant als espectacles, el plat fort serà la nit del 24 de juliol, amb el concert Contigo aprendí, l'aclamat tribut al mexicà Luis Miguel que oferirà el cantant Jairo Gázquez i el seu grup a l'esplanada de la Torre de la Mar.

L'estiu també és per als més xicotets. Per això, es muntaran espectacles infantils en diferents localitzacions els dissabtes a les 20 hores. La màgia omplirà els carrers de la Serratella el 10 de juliol, i el 21 d'agost a la plaça de lEstany Colombrí del Grau, mentre que els contacontes recorreran el municipi, i estaran el 17 de juliol en l'antic càmping de l'Arenal, i el 7 d'agost a les escoles de Santa Bàrbara. A més, el musical infantil El desván de los misterios pujarà a l'escenari de la Torre de la Mar el diumenge 1 d'agost a les 19 hores.

També s'han programat visites guiades per a conèixer millor els paratges, el patrimoni i la història de la ciutat i el seu terme municipal. Cada dimecres de juliol i agost a les 18 hores s'organitzaran rutes pel Clot de la Mare de Déu, en què s'explicaran les característiques del paratge, mentre que les vesprades de dissabte seran per a les visites al Museu Arqueològic, la Borriana Històrica, la Borriana Medieval o la Borriana Modernista.

En concret, les visites al museu seran el 3 de juliol i el 28 d'agost a les 19 hores, les de la Borriana Històrica a les 19 hores del 10 de juliol i el 7 d'agost, les rutes medievals el 17 de juliol i el 14 d'agost a les 22 hores, i les del modernisme el 24 de juliol i 21 d'agost a les 19 hores.

D'altra banda, torna a Borriana la Fira Mediterrània Pop Up del 09 a l'11 de juliol, en l'antic càmping de l'Arenal, després de l'aturada de l'estiu passat a causa de la pandèmia. La ciutat recupera d'aquesta forma aquest gran aparador comercial que ja suma cinc edicions i en què la gastronomia es donarà la mà amb les parades de moda, cosmètica, bijuteria i altres productes. A més, diverses actuacions musicals amenitzaran la fira.