Fitur Burriana

- La regidora de Turisme, Sara Molina, i la de Festes, Lluïsa Monferrer, participen avui a Madrid en la Fira Internacional de Turisme

 

La Borriana històrica, medieval, modernista i mediterrània està avui present a Madrid en la cita del turisme nacional, la Fira Internacional de Turisme Fitur 2021, en la jornada dedicada a la Comunitat Valenciana.

La delegació de Borriana, composta per la regidora de Turisme, Sara Molina, i la de Festes, Lluïsa Monferrer, participen avui des de primera hora del matí promocionant els atractius de la capital de la Plana Baixa, enguany centrats en la qualitat i seguretat de les seues platges i el patrimoni històric i cultural.

La presència del municipi en Fitur, a més, destaca enguany amb l'estímul basat en la Borriana històrica, medieval, modernista i mediterrània. Segons ha explicat Sara Molina, es tracta d’“evidenciar la conservació i recuperació del nostre patrimoni, per a posar en valor l’empremta que han deixat a la nostra ciutat les tres civilitzacions que l'han habitada: la cultura musulmana, la cristiana i la jueva”.

Un al·licient que juntament amb “la bellesa de les nostres platges, l'excel·lència en la qualitat de les aigües, a més de la seguretat sanitària, la neteja, l'accessibilitat, la sostenibilitat mediambiental, són el millor reclam per al turisme de proximitat, en aquesta època tan difícil que estem travessant amb la pandèmia”, ha precisat.

La responsable de Turisme ha manifestat que al llarg d’aquesta jornada estem donant a conèixer i difonent “els nostres productes i recursos més representatius”, per a impulsar “el turisme nacional i de proximitat com a font per a la dinamització cultural o econòmica de la nostra ciutat”.

Una oferta turística basada en “un mar de possibilitats, amb la nostra costa banyada pel Mediterrani, la nostra cultura i patrimoni, la nostra història, la naturalesa, la nostra gastronomia, l’oci, etc. i aconseguir que cada vegada més persones les conega i les gaudisca”.

En definitiva, ha subratllat Sara Molina, en Fitur 2021 Borriana “torna a apostar pels seus grans atractius: el patrimoni cultural, la història, les platges, l'oferta esportiva, la gastronomia, les possibilitats d'oci, la música i els seus considerables recursos naturals repartits pel conjunt del terme municipal”.