ruta tapa 2019

La Ruta de la Tapa de Borriana contínua manifestant una gran salut, tant pel que a participants es refereix, ja que enguany s'ha tornat a batre el rècord amb fins a 31 establiments oferint la seua elaboració, com a nivell de participació, ja que en l'edició de 2019 s'ha aconseguit una xifra total de 30.378 tapes servides entre tots els participants. Així, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Borriana, Sara Molina, l'Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i la tècnic de l'àrea s'han desplaçat fins cadascun dels tres restaurants premiats per a entregar de primera mà els guardons i distintius que a partir d'ara podran lluir en els seus propis establiments. A manera de podi, el primer restaurant a rebre el guardó com a tercer més votat en la Ruta de la Tapa de 2019 ha sigut el Restaurant Mestral, amb la seua elaboració “Essències de la mar”, mentre que el segon ha sigut el Restaurant l'Arenal del Port de Borriana amb la seua “La gamba dorment en llit de calamarset”, que també ha rebut el seu guardó de mans de la regidora de Turisme. Finalment, la visita ha correspost a *Quin Café, que per tercer any consecutiu ha aconseguit el major nombre de vots realitzats pels i les comensals de la Ruta de la Tapa de Borriana, gràcies a la seua tapa «Quin comboi». Així, Sara Molina ha volgut “agrair tant als tres restaurants guanyadors com als altres 28 per continuar apostant per les Jornades Gastronòmiques que cada any es desenvolupen a Borriana, i per continuar fent créixer la Ruta de la Tapa fins al punt de superar-nos cada any quant a nombre de restaurants participants i també quant al nivell de les elaboracions de cada establiment”.
A més, des de l'Oficina de Turisme de Borriana ja s'ha informat les persones afortunades en el sorteig que cada any també premia als i les comensals. Així, mitjançant el sorteig de les paperetes, José Carlos López ha sigut el guanyador del Cofre de viatge i Encarna Cubedo la guanyadora d'un sopar i una estada en el gran hotel de Peníscola.
Quant al sorteig de l'APP, han sigut Tania Amorós la guanyadora d'un Cofre de Viatge i Salomón García l'afortunat amb un sopar més un curs de navegació.
Els patrocinadors de l'estada en Gran Hotel Peñiscola, el curs de navegació així com els sopars en el Restaurant Scala o Naútico són el Gran Hotel Peníscola, Escola de la mar i l'Associació d'Hostaleria de Borriana per aquest ordre.