nuevo vehículo FACSA

L'Ajuntament de Borriana i FACSA, empresa concessionària del servei d'aigua potable i clavegueram de la localitat, han presentat aquest matí el nou cotxe elèctric incorporat al Servei Municipal d'Aigua Potable per al desenvolupament de les labors de lectura de comptadors. Una adquisició que se suma a la flota de vehicles “zero emissions” de la qual disposa la companyia de Grupo Gimeno i que reafirma l'aposta de totes dues entitats pel medi ambient, la mobilitat sostenible i l'eficiència energètica.
El nou vehicle ‘Twizy’, xicotet i molt versàtil, compta amb l'autonomia, l'espai i la capacitat necessària per a garantir la prestació dels serveis per part de FACSA de manera més àgil i sostenible, gràcies a la seua mecànica elèctrica que permetrà reduir significativament les emissions de CO2 a l'atmosfera.
En l'acte de presentació també han volgut participar els regidors tant de Serveis i Via Pública, Vicent Aparisi, com d'Urbanisme, Bruno Arnandis, els qui han destacat que “continuem donant pas perquè també a nivell de serveis en la via pública i el conjunt de la ciutat els treballs es realitzen de la forma més sostenible i cada vegada amb major respecte cap a l'entorn, i aquest vehicle elèctric de zero emissions és l'exemple perfecte de la implementació de mesures en serveis com la lectura de comptadors”. Per part de FACSA, han estat presents Pascual Maximino, director de l'Àrea de Proveïment; Óscar Peris, cap de la Zona Sud; i Alejandro Boado, cap de Servei.
Aquesta nova iniciativa, impulsada conjuntament per l'Ajuntament de Borriana i l'empresa de la divisió de serveis de Grup Gimeno, se suma a les accions empreses per totes dues entitats en el seu ferm compromís per millorar la sostenibilitat mediambiental i energètica durant la prestació dels seus serveis a la ciutadania.