• Els estudiants de l’UJI residents a la ciutat ja poden sol·licitar cita prèvia per a demandar la targeta. Es donaran a partir del 26 d'agost

 

 L'Ajuntament de Borriana obri el segon període per a sol·licitar les targetes del bus de Borriana a l'UJI per al curs 2022-2023, un servei a què pot optar l'alumnat de la Universitat Jaume I empadronat a Borriana per al curs que ara comença.

El tercer tinent d'alcalde, Vicent Granel, ha destacat que aquest servei municipal d'autobús “és un servei necessari que aporta als estudiants moltes facilitats perquè es puguen desplaçar directament des de la nostra ciutat a la universitat”.

Per a sol·licitar els carnets per al Bus Borriana–UJI, les persones interessades hauran d'enviar l'imprés de la matrícula universitària al correu electrònic <casaljove@burriana.es>. També hauran d'adjuntar en el mateix correu el document de la sol·licitud que trobaran en el següent enllaç: <http://casaljove.burriana.es/images/solicitud-burriana-22.pdf>

Posteriorment, rebran una notificació amb la data i l'hora de cita prèvia en el Casal Jove per a acabar d'emplenar el procediment.

Els abonaments podran ser mensuals, trimestrals o per a tot el curs, amb un cost de 20 euros per a ús mensual, 50 euros per a ús trimestral i 120 euros per a ús anual, que s'ingressaran en les entitats bancàries col·laboradores: CaixaBank, Banc Sabadell, BBVA, Caixa Rural Borriana.

La venda dels abonaments està limitada a les persones matriculades en el centre universitari durant el curs actual, per la qual cosa per a acabar de formalitzar el carnet s'haurà d'entregar en el Casal Jove còpia del DNI i fotografia de carnet per a garantir que el passe només siga utilitzat pel seu titular.

Les parades de Borriana se situaran al Port, en l'avinguda Jaime Chicharro enfront de Consum, en l'avinguda del cardenal Tarancon a la porta de l'IES Llombai i en la parada d'autobús de vora riu, mentre que a Almassora, el bus es detindrà a l'anada en l'avinguda Castelló, enfront del col·legi públic Errando Vilar i al carrer Boqueras.

L’autobús eixirà de Borriana a les 6.50h, 8.05h i 14h, i passarà per Almassora a les 7.10h, 8.30h i 14.20h. El trajecte fins a l'UJI durarà uns 40 minuts. Hi haurà un autobús directe a l'UJI des del Port de Borriana que eixirà a les 8.05h per a donar servei a l'alumnat resident en la zona marítima, i realitzarà totes les parades de Borriana fins a l'UJI, sense passar per Almassora. Per a tornar de l'UJI, el bus amb parada en el Port de Borriana eixirà a les 15.10h.

 

HORARIS DEL BUS

Eixides de dilluns a dijous

BORRIANA-UJI

6.50h av. J. Chicharro, enfront del Consum

8.05h directe UJI des del Port (av. Mediterrània, 41)

14h av. J. Chicharro, enfront del Consum

UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h


Eixides divendres

BORRIANA-UJI

6.50h av. J. Chicharro, enfront del Consum

8.10h av. J. Chicharro, enfront del Consum

14h av. J. Chicharro, enfront del Consum

UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h

19.40h

21.15h