El Patge reial ha visitat avui l'Escola Infantil Municipal Infant Felip de Borriana per a arreplegar les cartes dels xiquets i les xiquetes per a lliurar-les posteriorment als Reis Mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar.

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, i la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, no han volgut perdre's l'oportunitat de compartir aquest moment amb els xiquets i les xiquetes del centre i amb les seues educadores, per a gaudir juntes de la visita especial les vespres de l'arribada dels Reis d’Orient.

Amb les instal·lacions del centre ambientades amb els colors i objectes típics d'aquesta època de l'any, els xiquets i les xiquetes han rebut amb sorpresa la presència de l'ambaixador dels Reis Mags d’Orient.

L'alcaldessa ha reconegut que per a ella és “un dia molt especial”, ja que la “grandesa” d'aquestes festes se centra en els xiquets i les xiquetes. Segons ha indicat, “poder despertar-los la il·lusió, la imaginació, la curiositat i mostrar-los l'essència de Nadal, no té preu”.