Cartel cursa Sant Blai

Després d'un dissabte complet d'activitats per a tots els gustos i tipus de públic, el diumenge 10 de febrer ve carregat amb la continuació d'una programació especial de Sant Blai de Borriana, tant per als més xicotets i xicotetes de la ciutat, com per als adults que tornaran a poder triar entre les diferents opcions que ofereixen les regidories de Festes o de Cultura.

A partir de les 10.00 hores tindrà lloc la II Ruta a cavall de Sant Blai, amb una concentració i esmorzar previs al començament d'aquesta, que recorrerà els carrers de la Misericòrdia, el Clot de la Mare de Déu, l'Av. Mediterrània, el Camí Fondo i posterior tornada fins a Sant Blai.

També a les 10.00 hores i fins a les 14.00 hores del migdia, se celebra en la capital de la Plana Baixa la XXII Trobada de Boixeteres que tindrà lloc en les Llar Fallera, un esdeveniment en el qual participaran al voltant de 900 boixeteres. A més, aquest diumenge acollirà també la tradicional Cursa de Sant Blai, que començarà a les 10.30 hores i en la qual durant tot el matí i per categories segons les edats, els xiquets i xiquetes faran xicotetes curses pel Pla i els carrers adjacents, per a posteriorment, a les 13.30 hores recollir els regals i trofeus que estaran a la disposició de tots aquells i aquelles que hagen volgut participar.
A la vesprada, a les 18:00h es farà lliurament de premis de la 2a Edició del Concurs Escolar Fotogràfic «La Taronja i el seu entorn», que estaran exposades des de hui mateix en el CMC La Mercé. I finalment, i per a tancar el tercer cap de setmana consecutiu de programació especial de Sant Blai, a partir de les 19.00 hores se celebrarà una nova edició del ja tradicional Memorial Fandos que en aquest cas tindrà com a protagonista al Cor Universitari Sant Yago. Tal com han volgut assenyalar els màxims responsables tant de l'àrea de Festes, Lluïsa Monferrer, com de Cultura, Vicent Granel, «per tercer cap de setmana consecutiu, esperem que la variada oferta festiva, d'oci o cultural servei al carrer a centenars de borrianencs, ja que podran triar entre una gran diversitat d'actes que torna a tindre a les places i carrers de la ciutat com a protagonistes».