mampara de protección visual para garantizar la privacidad en las intervenciones de la Policía Local de Burriana

La Policia Local de Borriana ha incorporat a la seua dotació material una mampara de protecció visual per a garantir la privacitat en les seues intervencions amb ferits en la via pública, segons ha informat el comissari cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán.

Amb una inversió de 790 euros, ha explicat, la mampara s'acobla al terreny i és “versàtil, extremadament flexible, mòbil i de muntatge increïblement ràpid”. D'aquesta forma, ha assegurat Catalán, en les actuacions de la Policia Local “es desplegarà de forma ràpida la mampara que protegirà les víctimes d'una exposició pública innecessària i garantirà així que l'equip estiga aïllat i plenament concentrat en les seues tasques i funcions”.

A més, ha manifestat el comissari cap, en nombroses ocasions “els nostres equips es veuen interromputs o molestats en les seues actuacions per persones curioses que sovint impedeixen el desenvolupament normal de la nostra labor”, i aquesta nova adquisició per a Catalán evitarà, per una banda, l'exposició pública de les víctimes i, per una altra, millorarà el treball del personal de seguretat de la Policia Local i del personal sanitari.