IX Concurso Municipal de Dibujo organizado por la Policía Local de Borriana 2021
  • El guanyador d'aquesta edició ha sigut Joel Marco López del CEIP Pare Vilallonga, el segon premi l'ha obtingut Sabrín Didi del CEIP Josep Iturbi i el tercer Lea Daluz Águila del CEIP Roca i Alcaide

  • El premi extraordinari ha sigut per a Yahya Bayad del Centre d'Educació Especial Pla d’Hortolans

  • Enguany 2021 han participat 356 alumnes i alumnes de 3r de Primària de tots els centres educatius de Borriana


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha presidit l'acte de lliurament de premis del IX Concurs Municipal de Dibuix organitzat per la Policia Local a través de la seua Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar (URCE), que enguany s'ha realitzat a la sala de Plens de l'Ajuntament, en què han participat el regidor d’Educació, J.Ramon Monferrer, el comissari cap de la Policia Local, Francisco Javier Catalán, i l'agent responsable de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar, José Antonio Pérez.

Després d'una difícil selecció, el jurat tècnic va decidir que el millor dibuix i, per tant, guanyador del concurs, ha sigut el realitzat per Joel Marco López del CEIP Pare Vilallonga, el dibuix es convertirà en la imatge de la postal amb què la Policia Local felicitarà el Nadal. La guanyadora, a més, ha rebut com a premi una bicicleta i un joc d'elements de protecció per a usar-la.

El segon premi l'ha obtingut Sabrín Didi del CEIP Josep Iturbi i el tercer Lea Daluz Àguila del CEIP Roca i Alcaide. Les dos han rebut un lot amb material escolar. Finalment, el premi extraordinari ha sigut enguany per a Yahya Bayad del Centre d'Educació Especial Pla d’Hortolans, que ha rebut també un lot de material escolar.

L'alcaldessa i la Policia Local han donat l’enhorabona als escolars premiats i l’han feta extensible a tots els xiquets i xiquetes que hi han participat, “no només per la qualitat dels treballs, també per omplir d'alegria el Nadal amb aquestes postals tan fantàstiques i per generar il·lusió amb tota la seua imaginació plasmada en els dibuixos”.

El concurs de dibuix és una iniciativa que du endavant la URCE de la Policia Local de Borriana dins del seu programa d'activitats, la temàtica és el "Nadal i la Seguretat Viària", en què enguany, 2021, han participat 356 alumnes i alumnes de 3r de Primària dels centres educatius de Borriana, entre els quals, també participa el centre comarcal d'Educació Especial Pla d’Hortolans.

Durant les 9 edicions celebrares, han sigut ja un total de 3.295 escolars de Borriana els que hi han participat. Després de la deliberació del jurat tècnic, el dibuix guanyador es converteix en la felicitació nadalenca que cada any el cos de Policia Local envia per correu postal o xarxes socials i que serveix també d'imatge del tríptic que es confecciona per a la campanya que du a terme la policia "Per Nadal, Comerç i Seguretat", que es reparteix pels comerços de la ciutat amb uns consells de seguretat per a comerciants.

Enguany, igual que l’any passat, com a mesura preventiva sanitària per la pandèmia, l'acte de lliurament dels premis s'ha realitzat a la sala de Plens municipal, únicament amb l'alumnat guardonat i el seu professorat, i no com era habitual al pati de butaques del Centre Municipal de Cultura la Mercè i amb la presència de totes i tots els participants en el concurs.

Pel mateix motiu, tampoc s'ha pogut lliurar en aquest mateix acte el diploma individual a tots els participants en el concurs, que seran entregats igualment en els respectius centres educatius.