Incidentes por el fuerte viento en Burriana

Les fortes ratxes de vent registrades avui a Borriana han provocat un total de 29 incidències que han obligat els serveis de la Policia Local a mantenir-se actius des de les 7.30 hores a les 20.00 hores d'avui.

Des de tanques, cartells, planxes de ferro, antenes i uralites despreses, palmeres i arbres caiguts que tallaven algun vial, rebles, cornises, cables despenjats i alguna barana a punt de caure, són alguns exemples dels problemes ocasionats pel vent en diferents punts del municipi i que s'han anat resolent a mesura que han sigut comunicats i traslladats als departaments pertinents per a la seua resolució.

Diversos arbres no han suportat la virulència del vent, com ha sigut el cas dels dos que han caigut en el Camí d´Onda, davant de l'antiga paperera i que tallava un carril de circulació, i en el Camí Serratella amb Camí La Ratlla, o també les dues palmeres caigudes en el Camí la Ratllla d'Alqueries, just darrere de l'ecoparc i al carrer Ribesalbes que tallava el carrer.

En diverses zones del municipi el vent també ha causat deterioraments on s'han desprès rebles de cornises, com al carrer General Prim que la caiguda de rebles ha ocasionat danys a dos vehicles.

Els contenidors de gran grandària, en diversos punts de la ciutat, han sigut bolcats o desplaçats com a conseqüència de la força del vent, per la qual cosa la Policia Local ha donat part a l'empresa encarregada, Fobesa, perquè poguera actuar, i en la C/. Xilxes un contenidor de Fobesa fins i tot ha causat danys a un vehicle.

Un altre estralls del vent han sigut causats al Carrer Germanías, on uralitas del pàrquing de Mercadona s'han desprès i caigut sobre cotxes, i al carrer L'Illa de Ferro s'ha desprès del pal un cable d'Iberdrola que creuava la calçada. Fins fa uns instants, la Policia Local encara estava revisant una tanca publicitària en la zona de Novenes.