La policia Local detiene a dos personas por  delitos en pocos días

Agents de la Policia Local de Borriana han detingut un individu, A. Z. de 37 anys i veí d'aquesta localitat, sobre el qual pesava una ordre judicial de cerca i detenció, per la suposada comissió de diversos delictes.

Els fets es van produir sobre les 23h del dimarts 7 de gener, quan agents de la Policia Local patrullaven en funcions de prevenció pels voltants del carrer València d'aquesta ciutat. En adonar-se el sospitós que els agents l’observaven, va llançar a terra un objecte i es va allunyar precipitadament de la zona.

L'individu va ser interceptat als pocs metres pels agents, que van procedir a la identificació, i va resultar que l'individu estava reclamat per un Jutjat d'Instrucció. L'objecte del qual havia intentat desfer-se era una bossa del que semblava cànnabis, si bé en una quantitat considerada de consum propi.

Després de la redacció de les corresponents diligències el detingut va ser traslladat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana per a la investigació d'aquests fets i la posada a disposició judicial de l'ara detingut.

Segons ha explicat la Policia Local, aquest arrest és el segon que practiquen en pocs dies, perquè el passat dia 31 de desembre ja van detindre un individu després d'intervindre diverses patrulles en un altercat al carrer Progrés, on va amenaçar una veïna amb una navalla, pel que sembla amb motiu que la veïna l'havia identificat com a responsable de diversos robatoris en vehicles de veïns.

La situació va provocar la intervenció de diverses patrulles de Policia Local que van neutralitzar l’agressor i li van agafar l'arma per a donar posterior avís a la Guàrdia Civil que s'ha fet càrrec de la investigació dels fets.

La Policia Local ha volgut destacar la coordinació amb la Guàrdia Civil per a l'aclariment d'aquests fets.