jornades multiesportives

El Servei Municipal d’Esports torna a apostar per les Jornades Multiesportives i dHàbits Saludables durant el Nadal per donar una opció als més menuts de seguir practicant esport durant les vacances. Aquesta setmana s'ha celebrat la reunió amb els pares i mares per informar de les jornades en les que participaran més de 90 xiquets i xiquetes.

Les jornades arrancaran el dimecres 26 de desembre en les instal·lacions de Llombai on podran practicar i conèixer l’atletisme, el tir amb arc, futbol, jocs cooperatius, jocs de camp i bat, esport de raqueta, etc. A més a més, durant aquesta jornada es realitzarà la revisió de l'esquena amb la col·laboració de la Clínica Granell, i també serà el moment de fer-los la revisió del podòleg amb la col·laboració del centre podològic Gustavo Agustí

El dijous les activitats esportives seran en la Piscina Municipal de Borriana. Els xiquets i xiquetes realitzaran una sessió de natació, jocs en el pati del IES Llombai, ritmes, etc. I durant aquesta jornada serà el moment de realitzar la revisió bucal amb la col·laboració de la Clínica Odontoespai.

El divendres 28 de desembre serà el torn de les activitats en el Pavelló de la Bosca on els xiquets tindran l'ocasió de practicar esports com el bàsquet, handbol i futbol sala. A més a més, els més majors podran passar la nit en La Bosca, fent activitats en el pavelló durant tota la nit.

D’aquesta manera, “els participants podran realitzar tots els esports que es poden practicar en Borriana, i a més a més, se’ls farà una revisió de les seues capacitats”, ha explicat el regidor d’Esports, Vicent Granel.

L'últim dia els més majors realitzaran una eixida amb bicicleta mentre els més xicotets aniran a circuit vial amb la col·laboració de Policía Local de Borriana, Bombers, Protecció Civil i Guàrdia Civil.

Amb aquesta trobada final a La Bosca, els xiquets i xiquetes tancaran les jornades que es reprendran a les vacances de Pasqua, en què de nou "la transmissió dels valors de l'esport i la necessitat d'adquirir hàbits saludables de vida seguiran sent una de les prioritats dins el desenvolupament del nostre Pla PATI, que anys després de la seva implantació a la ciutat s'ha convertit en un referent de la promoció de la pràctica esportiva entre els xiquets i xiquetes en edat escolar de la nostra ciutat ", com ha recordat Granel, que a més ha agraït "la feina tant dels membres del SME com dels i les monitores, i dels clubs participants, que durant aquests dies posen tot el seu esforç perquè les Jornades siguen tot un èxit".