• El Teatre Payà va ser l'escenari en el qual es van unir més de 70 músics

27.05.24 (Burriana). La Big Band i el Cor del Centre Municipal de les Arts de Burriana han acomiadat el curs pujant el teló del Teatre Payà i oferint un concert davant més de 300 espectadors. Així doncs, més de 70 músics que cursen estudis en el Conservatori Elemental de Música Abel Mus i en lEscola Municipal de Música Pasqual Rubert van ser els protagonistes d'una actuació en la qual la bona música va ser la protagonista.

Sota la direcció de la professora Imma Martínez, la Big band va interpretar un ampli repertori en el qual els sons més representatius del jazz no van faltar. Les veus dels alumnes Valentina Álvarez i Jorge Casinos van arredonir els temes. Així mateix, sota la direcció de la professora Lydia Martín, més de 50 alumnes de Cor, van posar la nota de color amb la interpretació de diversos temes que van servir com a tancament del concert. L'actuació també va comptar amb la col·laboració dels professors César Carro, Javi Sales, Juanjo Macián, Alfonso Gutiérrez i Raúl Doménech.

Amb esta actuació, “inaugurem el cicle de concerts i actuacions que tancaran este curs escolar i que servirà com a aparador perquè les famílies descobrisquen tot el treball que s'ha realitzat enguany en el Centre Municipal de les Arts”, ha explicat el Regidor de Cultura, Jesús Albiol. En este sentit, el pròxim 30 de maig serà el torn de l'alumnat de Jardí Artístic (18.00h.), el 13 de juny serà el concert de l'alumnat de Música (18.30h.), el 20 de juny està previst el festival de Dansa (18.30h.) i tancarà les actuacions l'alumnat de Teatre amb la seua actuació el 21 de juny (19.00h). Sens dubte, “ens espera un final de curs molt emocionant per als artistes que han estat acudint a classe tot l'any i treballant per a adquirir formació artística”, comenta la directora del centre burrianenc, Ana Llopis.