• El claustre del Centre Municipal de la Mercé acull la mostra artística de més de 90 obres que es podran visitar fins al pròxim 30 de maig

 

24.05.24 (Burriana). El Centre Municipal de les Arts de Burriana ha inaugurat l'exposició de final de curs de l'alumnat Infantil i Juvenil del Taller d’Arts Plàstiques. Així doncs, més de 90 obres ja lluïxen en el Claustre del Centre Municipal la Mercè i es podran visitar fins al pròxim 30 de maig.

 

En l'exposició, l'alumnat té l'oportunitat de mostrar els seus treballs de dibuix, pintura i ceràmica, de manera que es reflectix l'evolució experimentada a les aules. A la inauguració van acudir tant les famílies, com el professorat i l'equip directiu.

 

Per la seua part, el regidor de Cultura, Jesús Albiol, agraïx el treball diari del professorat i felicita l'alumnat pel seu esforç i dedicació: “Queda patent que a les aules del Centre Municipal de les Arts hi ha talent i que la formació que s'oferix és de qualitat i impulsa les capacitats dels alumnes”. Des de la direcció del centre burrianenc, conviden a visitar l'exposició i descobrir les inquietuds que l'alumnat ha plasmat en les seues obres.