• El Taller de Dansa Espanyola i la Big band del centre van oferir sengles actuacions en la Fira del Comerç

Burriana (11.12.23).-  El Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana segueix amb la seua agenda d'activitats nadalenques i, en esta ocasió, s'ha sumat a la Fira del Comerç que s'ha celebrat a Burriana el passat cap de setmana. Amb l'objectiu de ser reclam i crear un al·licient per a les visites, els artistes del centre municipal han oferit sengles actuacions a peu de carrer, en la Plaça del Plà.

D'una banda, l'alumnat del Taller Coreogràfic de Dansa Espanyola va protagonitzar l'actuació del passat divendres, després del tradicional encés de llums. Per a l'ocasió, el grup artístic va presentar l'espectacle “Sin trampa ni cartón”, una oda al ball flamenc sense artificis i en el qual la figura de la balladora és l'element principal.

D'altra banda, el diumenge al migdia, va ser el torn de la Big band delCentre Municipal de les Arts. Sota la direcció de la professora i saxofonista Imma Martínez, els músics van interpretar temes d'allò més variats en els quals van demostrar la seua elevada qualitat artística. Per a l'ocasió, també es van sumar a la causa el Grup de Saxos de la CIAC Vall d’Uixò. En el concert, es van interpretar temes de Abba, Piazzolla o Jarabe de Palo, entre altres. Per descomptat no van faltar les cançons més nadalenques, entre les quals va destacar el hit de Mariah Carei, interpretat per tots els músics participants en el concert.

 

Des de la Regidoria de Cultura, el regidor Jesús Albiol va destacar la importància de democratitzar l'art i traure'l al carrer: “És clau mostrar el treball que realitzen alumnes i professors en el Centre d'Arts i, per això, no podem faltar a iniciatives com estes”. Per part seua, la directora del centre artístic, Ana Llopis, recorda que per a l'alumnat “és fonamental sentir-se artistes els 365 dies de l'any i la nostra labor ha de promoure oferir-los oportunitats perquè puguen mostrar tot el que aprenen”.

En este sentit, este dijous 14 de desembre, a partir de les 18.30 hores, el Teatre Payà de Burriana acollirà el Festival de Nadal del Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana. L'espectacle de música, dansa, teatre i arts plàstiques està obert per a tots els públics. Una vegada l'alumnat retire les entrades, el 13 de desembre, es podran adquirir invitacions en el centre en l'horari habitual.