- El concert es realitzarà aquest dissabte 22 d'abril a les 19h al CMC la Mercè amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament


La Coral Borrianenca actuarà aquest dissabte 22 d'abril al CMC la Mercè a les 19h. Ho farà conjuntament amb el Cor Polifònic de la Unió Musical de Santa Cecília de Castellar-Oliverar (València), cor convidat en aquesta ocasió. L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, va apuntar que “la llarga trajectòria de la Coral Borrianenca és de celebrar i això és fruit d'un treball constant i infatigable per part dels seus membres i especialment del seu director”. “Ens sentim agraïts que continue enriquint l'oferta musical a Borriana”, ha afegit l'edil.

La Coral Borrianenca va ser fundada el 1984 i en l'actualitat realitza la seua activitat sota la direcció de Jordi Ràfols Duch, membre de la formació des dels inicis. En paraules del mateix director: “aquest és un concert ple de música lleugera per part dels dos cors que participen en aquest Festival Coral de Primavera. Un concert amb caire desenfadat que esperem que faça que el públic assistent en gaudisca molt”.