talleres gratuitos y puertas abiertas para conocer el CMAMV
el Centre Municipal de les Arts Rafael Martí de Viciana (CMARMV) abre sus puertas para facilitar que se conozcan al detalle entre la ciudadanía sus actividades
  • - Es pot conèixer el llistat complet dels tallers gratuïts en el seu web <https://www.cmeviciana.es/>

  • - L'objectiu és donar a conèixer les seues nombroses activitats per a les quals encara queden places, especialment en el Jardí Artístic i l'Escola de Dansa


Aquesta setmana, el Centre Municipal de les Arts Rafael Martí de Viciana (CMARMV) en les instal·lacions del carrer Sant Pere Pasqual obri les portes per a facilitar que es coneguen al detall entre la ciutadania les activitats que allí es realitzen.

Per a això, dijous que ve 15 de 17h a 19.30h, les portes estaran obertes a totes les persones que vulguen visitar-ho, inscrites o no, per a conèixer de primera mà les pràctiques i disciplines artístiques així com les instal·lacions amb què compta. La visita es complementarà amb alguna xicoteta mostra en les classes per a il·lustrar les activitats de la millor manera possible.

Una altra manera de donar a conèixer principalment les activitats de dansa són els tallers gratuïts que s'ofereixen per a adolescents, persones adultes i sènior. Una forma pràctica perquè les persones interessades puguen experimentar i provar. Es tracta de disciplines per a adults i adolescents tan diverses com Funky, Dansa Oriental, Danses Tradicionals Valencianes, Workout Danse, Danses Actuals o Claqué.

Per a inscriure's en els tallers, que es realitzen dimecres, dijous i divendres en horari de matí i de vesprada, només han de portar roba còmoda. Pot consultar-se la programació amb detall en el següent link <https://www.cmeviciana.es/wp-content/uploads/tallers-promocionals.pdf> o a través del seu canal de Telegram.

Cal assenyalar que si bé els tallers estan pensats per a joves, persones adultes i sèniors, en el Centre es pot practicar la disciplina de la dansa des de ben xicotets partint del Jardí Artístic, un projecte que integra totes les disciplines artístiques des del primer any de vida fins als set anys.

A partir dels set anys, s'ofereix la possibilitat de triar la disciplina que més s'adapta als interessos de cada menor. Es tracta d'un projecte pedagògic innovador que pretén iniciar els xiquets i les xiquetes en la música, la dansa i les arts plàstiques, en la pràctica cultural, des d'un punt de vista multidisciplinari.

Igualment, a partir dels 8 anys i per a totes les edats, adults i persones majors de 60 anys inclosos, funcionen les tres àrees del centre: arts plàstiques, amb dibuix, pintura, ceràmica, i gravat; la dansa, des de les especialitats de dansa clàssica, contemporània, espanyola fins a disciplines com ara danses urbanes, dansa del ventre, balls tradicionals o balls de saló; i la música, amb tota la gamma instrumental clàssica. Es pot consultar tota la informació en la pàgina web <www.cmeviciana.es>.

Dimecres que ve 21 de setembre, el Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana iniciarà el curs i encara queden places en un bon nombre d'activitats col·lectives, especialment al Jardí Artístic i l'Escola de Dansa, que ofereix activitats per a totes les edats i de totes les disciplines.