L'organització i l'Ajuntament esperen que siga una edició de gran nivell artístic i musical


L'Ajuntament de Borriana i l'organització del festival emac. han presentat les dates de la qual serà la huitena edició d'una trobada artística i musical de gran nivell. Els dies 10, 11 i 12 de febrer el festival omplirà els carrers de música centrat en la programació en el CMC La Mercè.


El cartell de la part musical serà presentat en les xarxes socials oficials de l'Ajuntament de Borriana, Cultura Borriana i emac el dia 12 de novembre a les 9.30h. L'esdeveniment cultural tornarà a comptar amb els seus escenaris fetitxe, on el CMC La Mercè serà el centre de l'activitat, tant per als concerts en el Escenari Amfiteatre, al jardí arqueològic amb l'escenari emac. el qual està sota un procés intens de reforma i actualització a més la Plaça La Mercè, amb el Escenari Plaça, amb horaris parells als d'edicions anteriors.


En aquest sentit, el regidor de cultura cultura, patrimoni, agricultura i normalització lingüística, Vicent Granel Cabedo, ha destacat: “Borriana es consolida com a referent cultural de la província en la seua aposta per festivals de gran valor artístic i cultural com emac.”. “Continuem treballant per organitzar activitats culturals referents en les quals es manifesta la resposta positiva de la ciutadania”, ha afegit l'edil.


Així, el festival emac. conjuga una fira d'art amb programació musical tant en format concerts com sessions de dj's en tres dies realment intensos a Borriana. Aquesta edició ve amb el reforç en la col·laboració amb Estrella Damm que serà de nou cervesa oficial del emac.


L'organització de l'esdeveniment ja treballa en el cartell musical com en l'artístic de la huitena edició, amb el qual espera tornar a sorprendre. A partir del 12 de novembre ja es podran enviar les sol·licituds per a participar en el emac.art 2023, en aqueixa data es donaran tots els detalls sobre la fira d'artistes.