Caputxeta diu prou!! en el  ciclo de Teatro El Cuc de Burriana
  • En aquesta ocasió la companyia valenciana Moriarty and Holmes representarà l'obra Caputxeta diu prou!!

  • Una proposta familiar que s'estrena a Borriana aquest divendres a les 18 hores al CMC la Mercè


El cicle de teatre infantil El Cuc continua aquest divendres al CMC la Mercè amb la penúltima representació programada per l'Ajuntament de Borriana. A les 18h tindrà lloc la funció d'un nou espectacle del cicle de teatre per als més xicotets, que en aquesta ocasió serà a càrrec de la companyia valenciana Moriarty and Holmes que representarà l'obra Caputxeta diu prou!!

Es tracta d'una comèdia familiar amb música i coreografies, repleta de detalls amb què els més menuts s'identifiquen i amb moltes insinuacions per als adults, en què es planteja la conveniència o no d'actualitzar els contes clàssics per a no perdre aquesta herència cultural.

En aquesta història la famosa protagonista, Caputxeta, està molt cansada de contar la seua història una vegada i una altra, i convençuda que ja n’ha tingut prou, es declararà en rebel·lia i intentarà abandonar el relat. Però els seus companys tractaran de convèncer-la perquè es quede, incorporant les seues aficions i la manera de pensar, actualitzant el conte perquè no es perda.

Una història plena d'emoció, màgia i diversió amb gags i diàlegs sorprenents que s'integren en Caputxeta diu prou!! amb estètica cartoon i acolorida posada en escena.

L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament. El Cuc es clausurarà el pròxim 27 de maig amb l'espectacle Bocadillos y viñetas d'Impronenas.