Formigues  en el festital El Cuc de Borriana
  • El cicle de teatre infantil s'ha convertit en una cita obligada del públic a Borriana

  • Com sempre, l'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament i l'espectacle estarà adaptat a les mesures sanitàries vigents


El mes de març comença amb una nova cita del Cicle de Teatre Infantil El Cuc organitzat per l’Ajuntament de Borriana. El CMC la Mercè acollirà aquest divendres 4 de març, a les 18 hores, en un nou espectacle del cicle infantil que està reunint a més de 250 persones de mitjana en les seues activitats, entre xiquets, xiquetes i familiars.

Aquest divendres serà el torn de la companyia Amimic Teatre, que representarà l'obra musical Formigues, que conta la història d'unes formigues molt treballadores que arriben a una granja on decideixen fer-se un formiguer, però el granger els posa mil traves, així doncs, juntament amb l’espantall hauran de pensar un pla per a poder viure en pau i en harmonia.

Formigues és un espectacle que combina teatre, música en directe, cançons tradicionals i la participació de nens i majors. Una activitat per a posar música abans que arribin les falles a Borriana i, com sempre, l'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament i l'espectacle estarà adaptat a les mesures sanitàries en vigor.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha animat les famílies que “tornen a confiar un divendres més en les activitats d'aquest cicle infantil que està congregant el públic més menut de la ciutat”.

Finalment, la Regidoria de Cultura ha recordat que el Cicle de Teatre Infantil El Cuc continuarà el pròxim 25 de març amb Katapuntum de Fanfi García, un camí hagen acabat les falles a la capital de la Plana Baixa i el públic infantil haja tornat al col·le.