El Teatro Payà acoge la representación del musical ‘Wicked’
  • L'obra, adaptada per l'Escola de Ball Showdance i BackStage Produccions, arribarà al Teatre Payà els propers dies 18, 19 i 20 de juny
  • Les entrades es poden adquirir a l'Escola de Ball Showdance Borriana dimarts i dijous de 10.30h a 12.30h i de dilluns a divendres de 17h a 19h, al preu de 10,5 euros en platea i 8,5 euros en l’amfiteatre

 El musical Wicked, guardonat internacionalment, s'estrenarà al Teatre Payà de Borriana els propers 18, 19 i 20 de juny, en una adaptació de l'Escola de Ball Showdance i BackStage Produccions, en el que serà la seua primera estrena en els escenaris espanyols.

Aquesta obra musical, que ha recorregut els escenaris més destacats de Broadway i Londres, alça ara el teló a Borriana de la mà de l'Escola de Ball Showdance i de BackStage Produccions, que el porten per primera vegada a Espanya.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat “l'aposta de l'Ajuntament per la cultura en viu”, així com “la importància de poder comptar en la programació del Payà amb una estrena d'aquesta magnitud, amb un musical que tindrà la seua primera estrena a la capital de la Plana Baixa”.

Granel, acompanyat dels gerents de l'Escola de Ball Showdance, Ruth Luri i Daniel Martín, del coordinador general del musical, Nacho Francisco, i de la coordinadora d'escenes, Mar Arambul, ha anunciat la representació d'un dels musicals més aclamats de la història recent del teatre.

Així, els dos anys de preparatius i assajos voran la culminació el dia de l'estrena, d’ací nou dies, amb un projecte en què estan involucrades més de 40 persones entre l'equip de ball i escenes, i els tècnics, tramoies, encarregats de vestuari i decorats.

Cal destacar que l'equip de Showdance i BackStage Produccions ja compta amb bagatge sobre els escenaris després de donar vida als musicals de Michael Jackson, Moonwalker i Ghost.

Ara, estrenen aquesta posada en escena totalment diferent i plena de fantasia, que conta la vertadera història de Elphaba i Glinda, les populars bruixa roïna de l'oest i bruixa bona del sud de la mítica història d’El Mag d’Oz.

Wicked conta la seua desconeguda història des que, sent molt joves, les dos es conegueren a la Universitat Shiz per a mags, quan entre Glinda (superficial, extravertida i coqueta) i Elphaba (Intel·ligent, de caràcter fort i solitària) naix una relació que trenca els esquemes mentals habituals .

Es tracta d'una història per a tots els públics que representa un cant a la igualtat, la tolerància, l'amistat i l'assertivitat, i en la qual recala la idea que en multitud d'ocasions la diferència entre ser bo o roín només està separada per una línia molt prima: “La gent naix malvada o l'obliguen a ser malvada?”

Les entrades es poden adquirir a l'Escola de Ball Showdance Borriana dimarts i dijous de 10.30h a 12.30h i de dilluns a divendres de 17h a 19h, al preu de 10,5 euros en platea i 8,5 euros en l’amfiteatre. També es poden reservar enviant un Whatsapp al telèfon 601267447, indicant nom, nombre d'entrades, representació a què es vol assistir i si són per a la zona de platea o amfiteatre. Després de la confirmació es podran arreplegar en les 48 hores hàbils següents.