Bambolina Teatre estrena el viernes obra

 

  • Aquest divendres a les 20.30h s'estrena la comèdia dels borrianencs ‘Bambolina Teatre’

  • Borriana serà la segona parada de l'obra després de l'èxit de públic obtingut en els escenaris de València

  • Les entrades es poden adquirir hui dimecres i demà dijous de 17h a 19h en Buraudio, i en el teatre una hora abans de la funció


La comèdia romàntica ‘La peor cita de mi vida’ dels borrianencs Bambolina Teatre arriba aquest divendres al Teatre Payà de Borriana, després de l'èxit obtingut en els escenaris de la capital del Túria.

Així, Borriana serà la segona parada d'una obra que omplirà de rialles el teatre divendres que ve, 21 de maig, a les 20.30 hores. La companyia borrianenca, que aquesta vegada jugarà a casa, en el poble que ha vist créixer Bambolina des del seu naixement en 2010, presentarà la seua tercera obra, una comèdia romàntica que compta les trobades i desacords amorosos d'una fallida cita doble.

Com ha explicat l'edil de Cultura, Vicent Granel, “l'Ajuntament de Borriana continua donant suport a la cultura en general i al teatre en viu en particular”, per la qual cosa “promou i recolza la producció teatral de Bambolina Teatre després d'un any molt dur per a la cultura i en un moment en què el públic mostra moltes ganes de reprendre l'activitat cultural amb plenitud”.

L'obra està interpretada per Ben Nieto, Robert Estrela, Rebeca Badía, Anna Cerveró i Quique González, els quals compten amb una dilatada trajectòria professional tant sobre els escenaris, com en la xicoteta i gran pantalla.

La peor cita de mi vida’ és la tercera obra que presenta la companyia i està escrita per Rubén Gómez i dirigida per Sandra Bernat, directors de Bambolina. Ambdós són actors, guionistes, productors, directors i han treballat per a grans projectes com els musicals de ‘Psicòticos’, ‘Dos Rombos’, ‘La Bella y la Bestia’ o ‘El Método Gronholm’.

Les entrades per a ‘La peor cita de mi vida’ es poden comprar de forma anticipada hui dimecres i demà dijous, 19 i 20 de maig, de 17h a 19h en Buraudio (Escorredor, 58), i en les taquilles del teatre una hora abans de la funció.

L'espectacle estarà adaptat a la normativa sanitària vigent i les localitats es poden adquirir al preu de 5 euros en platea i 4 euros en l’amfiteatre, amb els descomptes habituals per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i famílies nombroses i monoparentals.