• Vint anys damunt dels escenaris amb la companyia valenciana Juja Teatre

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana i l'Institut Valencià de Cultura presenten l'espectacle A-güelos de la companyia valenciana Juja Teatre, avui divendres a les 23h a la Torre de la Mar del Grau de Borriana.


La companyia compleix vint anys als escenaris i ho celebren amb A-güelos. Ells són Pep i Manolo. Actuar és la seua vida, literalment. Dos actors que ocupen l'escenari, els camerinos, la tramoia i el pati de butaques. Per sobreviure fan l'única cosa que saben fer: un espectacle de varietés. Ja sense por, sense censures, amb més ganes que mai de fer el que els done la gana. Un recorregut pel temps i la desmemòria.


Juja Teatre naix l'any 2000 entre dos estudiants de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València: Juan Andrés González i Jano de Miguel. Els seus orígens giren al voltant de bars, cafès teatre i teatres, impulsant la creació del Circuit Cafè Teatre a la ciutat de València. L'humor crític, corrosiu i sense pèls a la llengua és la seua manera particular de fer teatre. Han actuat per tot el panorama nacional, fent temporada al Teatre Alfil de Madrid i el Teatre Gaudí de Barcelona entre d'altres.


Després de la bona acollida per part de públic en la primera funció del cicle i amb el ple absolut de l'actuació d'Eugeni Alemany i Miki Dkai, per a la funció d'avui s'espera que el recinte d'espectacles de la Torre de la Mar tinga una gran afluència d'espectadors, sempre atenent a les normes sanitàries establertes.


És per això que s'habilitarà un recinte tancat a què s'accedirà pel carrer Torre de la Mar. A l'entrada caldrà mantindre la distància de seguretat i utilitzar gel hidroalcohòlic, que es posarà a disposició del públic assistent. Al recinte serà obligatori l'ús de mascareta, les cadires estaran ubicades en la distància de seguretat establerta i no es podran moure, d'aquesta manera cada espectador ocuparà una cadira.
L'aforament del recinte estarà limitat a 350 espectadors, tots asseguts, també es disposarà d'un espai per a persones de mobilitat reduïda. El recinte obrirà al públic una hora abans de l'espectacle.


La Regidoria de Cultura recorda a tot el públic assistent que pel bé de totes les persones que vulguen gaudir, un any més, dels espectacles a la Torre de la Mar caldrà respectar les mesures sanitàries establertes tant en els accessos com a l'interior del recinte d'espectacles i agraeix, per endavant, la col·laboració del públic.