La Regidoria de Cultura, després de l'èxit aconseguit en aquesta mateixa època de l'any passat, ha decidit tornar a apostar pel teatre de qualitat en la programació nadalenca dissenyada per als xiquets i xiquetes que durant aquestes setmanes disposen del temps lliure necessari per a gaudir de les activitats i actuacions programades des del consistori. Així, la companyia valenciana Maduixa Teatre guanyadora, entre d'altres, de tres premis Max arriba aquest mateix dijous dia 28 de desembre i a partir de les 18:00 hores al Teatre Payà amb el concert teatralitzat que porta per nom «Pop's Corn», que segur que farà les delícies tant dels més xicotets i xicotetes com dels seus acompanyants.

Pop's Corn és un espectacle per a públic infantil, però que també està pensat i dissenyat per a agradar a tota la família. Allò que originàriament comença com una prova de selecció per a un concurs de la ràdio, un joc més, esdevé un autèntica festa-concerte amb una quinzena de cançons amb veu en directe a les quals sempre acaba sumant-se el públic. Una trama senzilla i simpàtica on tot el públic es divertirà, cantarà i ballarà amb els protagonistes d'aquest nou grup musical.

Des de la regidoria de Cultura, s'ha volgut recordar que el preu de l'entrada serà de 5 € en platea i 4 € en l'amfiteatre i que les taquilles del teatre obriran a les 16.30 hores per a poder gestionar les entrades d'última hora. Tal com ha recordat el màxim responsable de l'àrea cultural a nivell municipal, Vicent Granel, «l'actuació en el Teatre Payà d'aquest dijous és un exemple més de les apostes fortes i importants que fem en les diferents programacions culturals de la ciutat, ja que creiem que és important que també els més joves de Borriana puguen gaudir d'una variada oferta d'activitats i espectacles, i sempre amb un nivell molt elevat com és el cas de Maduixa Teatre i el seu Pop's Corn».